Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câinele familiei prezidenţiale, Bo, prezentat de presă publicului american

Familia Obama are în sfârşit un câine, pe care l-a numit Bo şi care le-a fost oferit cadou celor două fiice ale preşedintelui american, Sasha şi Malia, de senatorul Ted Kennedy, relatează AFP.

La şase luni, Bo îşi începe carierea mediatică în surle şi trâmbiţe, oferindu-i-se un loc central în prestigiosul cotidian Washington Post, care a publicat pe prima pagină două fotografii ale câinelui, una extrasă de pe un site de Internet, iar cealaltă obţinută de la un fotograf de la Casa Albă. Câinele urma să fie prezentat oficial marţi.

Având o ghirlandă de flori în jurul gâtului - asemănătoare celor din Hawaii, insula unde Barack Obama şi-a petrecut mare parte din copilărie -, "câinele de apă portughez" are blana neagră şi lăbuţele albe.

Cotidianul, care profită de ocazie pentru a face o glumă, subliniază că "publicaţia care a dezvăluit (scandalul politic) Watergate deţine şi afacerea câinele".

Washington Post publică şi o altă fotografie în paginile interioare, în care este înfăţişat preşedintele american ţinând-o în braţe pe una dintre fiicele sale şi mângâind animalul. Câinele le-a fost prezentat "în urmă cu câteva săptămâni", în cadrul unei vizite surpriză la Casa Albă, povesteşte cotidianul.

Acesta este un "cadou" de la senatorul democrat de Massachusetts Edward Kennedy, fratele lui John Kennedy, preşedintele american asasinat în 1963, un apropiat al familiei prezidenţiale.

Potrivit Washington Post, Malia şi Sasha l-au numit pe căţel Bo, de la numele pisicii verilor lor.

În prima sa vizită la Casa Albă, Bo a "sedus familia prezidenţială", afirmă publicaţia americană, explicând că animalul a avut delicateţea de a nu "urina unde nu trebuie" şi de a nu "roade" mobilierul prezidenţial.

Pentru a evita orice încălcare de protocol, Bo a primit "lecţii de comportament" de la dresori recomandaţi de senatorul Kennedy.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câinele familiei prezidenţiale, Bo, prezentat de presă publicului american.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câinele familiei prezidenţiale, Bo, prezentat de presă publicului american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei