Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2009 - Anul XIV, nr. 83 (4069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna, consolată de fostul soţ, Guy Ritchie, după ce i-a fost respinsă cererea de adopţie

Madonna, care traversează o perioadă dificilă după ce cererea sa de adoptare a unei fetiţe orfane din Malawi a fost respinsă de autorităţile locale, este consolată şi încurajată de fostul ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, informează femalefirst.co.uk.

Madonna a telefonat la reşedinţa din Londra a fostului ei soţ pentru a vorbi cu fiul lor, Rocco, în vârstă de opt ani.

După câteva minute de conversaţie, cântăreaţa americană a început să plângă şi a cerut să vorbească cu Ritchie, de care a divorţat în ianuarie, din cauza "comportamentului iraţional" al acestuia. Conversaţiile dintre foştii soţi au fost rare în ultimul an, dar în ultima săptămână relaţiile dintre ei s-au îmbunătăţit.

O sursă a declarat că Madonna a trecut peste reticenţa afişată în trecut şi acum acceptă cu uşurinţă, de fiecare dată când se află în Londra, ca fiul ei Rocco să petreacă câteva zile cu fostul ei soţ.

"Rocco vorbea cu ea la telefon şi, dintr-o dată, s-a întors spre Guy (Guy Ritchie, n.r.) şi i-a spus: «Tată, mama plânge». Apoi i-a dat telefonul lui Guy", a relatat aceeaşi sursă.

Potrivit presei britanice, Guy Ritchie a petrecut o oră la telefon pentru a-şi încuraja fosta soţie şi o sună pe Madonna în fiecare zi, pentru a verifica dacă se simte mai bine.

"Guy (Ritchie, n.r.) a fost plin de compasiune, a reuşit să o liniştească şi i-a spus să încerce să fie fericită cu familia pe care o are", a declarat aceeaşi sursă.

Madonna, împreună cu cei trei copii ai săi, Lourdes, Rocco şi David, au călătorit în Malawi săptămâna trecută pentru a finaliza procedura de adopţie a unei fetiţe orfane, Mercy.

Cântăreaţa se aştepta să primească imediat custodia copilului, dar judecătorul Esme Chombo i-a respins cererea, susţinând că Madonna nu a locuit în Malawi în ultimele 18 luni, aşa cum prevede legislaţia în domeniul adopţiilor din această ţară africană.

Guy Ritchie, în vârstă de 40 de ani, a sprijinit în mod public acţiunea fostei sale soţii şi s-a declarat "întristat" atunci când cererea ei a fost respinsă, declarând că Madonna este "o mamă extraordinară" şi o persoană "foarte motivată în privinţa responsabilităţilor ei de părinte", care doreşte "să împartă cu copiii ei avantajele şi oportunităţile pe care viaţa i le-a oferit".

Madonna mai are un copil adoptat, pe David, pe care l-a cunoscut tot în Malawi, într-un cămin care adăpostea copii rămaşi orfani din cauza maladiei SIDA, în octombrie 2006. La puţin timp după ce au făcut cunoştinţă, ea a obţinut custodia temporară a acestuia - pentru 18 luni - şi a putut să părăsească Malawi însoţită de copil. În mai 2008, adopţia a fost finalizată.

Pentru micuţa Mercy James, procedura ar fi putut fi aceeaşi, însă Madonna s-a prezentat de această dată în calitate de părinte unic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna, consolată de fostul soţ, Guy Ritchie, după ce i-a fost respinsă cererea de adopţie.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna, consolată de fostul soţ, Guy Ritchie, după ce i-a fost respinsă cererea de adopţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei