Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2009 - Anul XIV, nr. 83 (4069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Halle Berry: Vedetele mint atunci când spun că nu fac eforturi pentru a-şi menţine silueta

Actriţa americană Halle Berry a declarat recent că celebrităţile mint atunci când susţin că şi-au menţinut silueta fără să apeleze la exerciţii fizice şi la o dietă alimentară strictă, informează femalefirst.co.uk.

Celebra actriţă americană, în vârstă de 42 de ani, care are o fiică în vârstă de un an, Nahla Ariela, împreună cu partenerul ei de viaţă, modelul Gabriel Aubrey, a declarat că trebuie să muncească foarte mult pentru a-şi menţine o siluetă de vis, insistând că toate celelalte celebrităţi din showbiz fac acelaşi lucru.

"Să-i ajute Dumnezeu dacă ei spun adevărul. Mă îndoiesc însă că o fac. Eu a trebuit întotdeauna să ţin regim. Sufăr de diabet, deci pentru mine este o chestiune ce ţine de stilul de viaţă, pentru a fi sănătoasă şi a nu ajunge la spital", a mărturisit celebra actriţă americană.

Halle Berry a trebuit să adopte un nou regim alimentar şi de exerciţii fizice după ce a născut, pentru a evita să ia în greutate.

Actriţa americană a declarat pentru revista Harper\'s Bazaar că trebuie să facă "multe exerciţii, să mănânce în mod variat şi să ia multe vitamine".

Halle Berry urmează să apară pe afişul filmului "Nappily Ever After", în care va interpreta rolul unei femei care se desparte de iubitul ei, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani, deoarece acesta nu a cerut-o în căsătorie. Ea va deveni foarte geloasă după ce va constata că fostul ei partener îşi continuă viaţa fără mari probleme.

Halle Berry a mărturisit că are anumite temeri legate de acest proiect cinematografic, deoarece rolul ei necesită o schimbare dramatică de imagine. "Va trebui să mă rad în cap în faţa camerei. Mi-e foarte frică. Sper ca reacţia mea să se potrivească cu povestea filmului", a explicat actriţa americană.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar în 2003, la categoria cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat acest premiu.

Actriţa a apărut anul trecut în filmul "Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire" şi urmează să apară, în 2009, în lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă de personalitate multiplă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Halle Berry: Vedetele mint atunci când spun că nu fac eforturi pentru a-şi menţine silueta.
 Vizualizări articol: 342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halle Berry: Vedetele mint atunci când spun că nu fac eforturi pentru a-şi menţine silueta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei