Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2009 - Anul XIV, nr. 78 (4064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jamie Foxx, agresat de un admirator fanatic, în camera sa de hotel

Actorul american Jamie Foxx a trebuit să se lupte cu un admirator fanatic, în camera lui de hotel, din Philadelphia, ulterior bărbatul fiind arestat şi pus sub acuzaţie pentru, printre altele, hărţuire şi jaf, informează cbs3.com.

Un bărbat a fost arestat în urma acuzaţiei de hărţuire aduse de actorul Jamie Foxx, în timp ce starul american se afla în Philadelphia.

Actorul se afla în Philadelphia pentru filmările la cel mai recent proiect cinematografic al său, "Law Abiding Citizen", şi era cazat la AKA Hotel din Rittenhouse Square.

Potrivit unor surse, Steven Toliver, în vârstă de 49 de ani, a încercat de trei ori să pătrundă prin efracţie în camera de hotel a lui Jamie Foxx. Cele trei presupuse tentative ar fi avut loc pe 22 martie, 27 martie, respectiv 31 martie.

Aceeaşi sursă a declarat că, în timpul ultimei tentative, Jamie Foxx s-a luptat cu Steven Toliver şi a trebuit să îl împingă afară din cameră pe acesta, până în holul hotelului. Surse spun că admiratorul fanatic ar fi pretins că este producătorul muzical al cântăreţei Beyonce.

Agenţii de securitate însărcinaţi cu protecţia starului american l-au văzut din nou pe Steven Toliver în apropierea platourilor de filmare, la câteva zile după acest incident, şi au alertat imediat forţele de poliţie, care l-au arestat.

Admiratorul fanatic va trebui să răspundă mai multor capete de acuzare, inclusiv la acuzaţia de jaf. Aceleaşi surse au declarat pentru presa americană că, până în prezent, Steven Toliver a fost arestat de 24 de ori.

Jamie Foxx, în vârstă de 41 de ani, a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jamie Foxx, agresat de un admirator fanatic, în camera sa de hotel.
 Vizualizări articol: 335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jamie Foxx, agresat de un admirator fanatic, în camera sa de hotel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei