Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 nov 2008 - Anul XIII, nr. 273 (3954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicole Kidman, nesigură în privinţa viitorului ei ca actriţă

Nicole Kidman este nesigură în ceea ce priveşte viitorul ei ca actriţă, deoarece, susţine ea, sunt alte lucruri mai importante pe care doreşte să le facă, cum ar fi să aibă mai mulţi copii, informează Reuters.

Actriţa australiană, prezentă la Sydney cu ocazia premierei celui mai recent film al său, "Australia", a recunoscut că unele dintre filmele ei din ultima perioadă nu au avut succes şi a mărturisit că uneori are "gusturi ciudate".

"Nu ştiu cum va evolua carieră mea cinematografică în viitor", a declarat Kidman, marţi, în timpul unei conferinţe de presă. "Mă aflu acum într-un moment fericit din viaţa mea. Am avut câteva oportunităţi extraordinare de care am profitat şi s-ar putea să decid să am mai mulţi copii. Nu ştiu ce-mi va rezerva viitorul, dar sunt multe lucruri pe care vreau să le fac, în afară de actorie", a continuat Kidman.

Kidman a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă jucând rolul scriitoarei Virginia Woolf în filmul "Orele" (2002) şi a devenit unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood.

În ultimii ani, filmele în care Kidman a jucat, precum "O viaţă nouă" (2004), "Traducătoarea" (2005), "Diane Arbus" (2006), "Invazia" (2007) şi "Margot at the Wedding" (2007) nu au reuşit să impresioneze în clasamentul box office-ului.

Kidman, în vârstă de 41 de ani, are trei copii: Sunday Rose, în vârstă de patru luni, fiica sa biologică, şi alţi doi copii adoptaţi în timpul mariajului său cu Tom Cruise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicole Kidman, nesigură în privinţa viitorului ei ca actriţă.
 Vizualizări articol: 358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicole Kidman, nesigură în privinţa viitorului ei ca actriţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei