Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2008 - Anul XIII, nr. 272 (3953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Seal lansează un album de coveruri

Cântăreţul britanic Seal va lansa albumul de coveruri "Soul", inspirat din schimbările înregistrate în "conştiinţa colectivă" a oamenilor şi din piesa "A Change Is Gonna Come" a lui Sam Cooke, informează Reuters.

"Inspiraţia iniţială mi-a venit din ceea ce eu am perceput ca fiind o conştiinţă colectivă a oamenilor", a declarat Seal, "nu doar în America, ci în întreaga lume". Deşi lumea în care trăim este "agitată", economia "este la pământ", iar oamenii sunt "nemiloşi, frustraţi şi iresponsabili", cântăreţul britanic consideră totuşi că umanitatea a înţeles în aceste momente dificile că "ceva trebuie schimbat".

Seal a înregistrat un cover al piesei "A Change Is Gonna Come" şi a filmat deja videoclipul pentru acest cântec. Iniţial, Seal plănuise să lucreze doar pentru acest cântec şi să-l posteze pe internet, pentru a-i ajuta pe oamenii "care sunt în căutarea unor răspunsuri şi a unei alinări". Producătorul Foster a văzut videoclipul final şi a decis că ar fi o idee bună să continue acest proiect, iar după trei săptămâni, întregul album era înregistrat.

Pe albumul "Soul" sunt cuprinse şi alte preluări după piese precum "People Get Ready", a trupei americane The Impressions, precum şi alte cântece interpretate de James Brown, Otis Redding şi Al Green.

Anul viitor, Seal intenţionează să plece într-un turneu de promovare pentru albumul "Soul".

Seal a devenit cunoscut în Marea Britanie la începutul anilor 1990, ajungând la un stil muzical care amestecă genuri precum soul, folk, pop, dance şi rock. Artistul a vândut mai mult de 15 milioane de albume şi a câştigat mai multe premii, printre care unul pentru "albumul anului" şi "cântecul anului", în 1996, pentru piesa "Kiss from a Rose". Piesa a fost introdusă şi pe coloana sonoră a filmului "Batman Forever", aducându-i cântăreţului trei premii Grammy. Piesa a rămas pe locul întâi în US Billboard timp de 12 săptămâni.

Seal a concertat în România pe 24 octombrie 2006, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seal lansează un album de coveruri.
 Vizualizări articol: 277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seal lansează un album de coveruri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei