Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2008 - Anul XIII, nr. 272 (3953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tom Cruise va juca într-un thriller despre un asasin în serie

Tom Cruise va juca într-un thriller despre un asasin în serie, ce va fi produs de compania sa, United Artists, acesta fiind unul dintre cele două proiecte pe care le va realiza în colaborare cu scenaristul Christopher McQuarrie, premiat cu Oscar pentru filmul "Suspecţi de serviciu".

Potrivit Reuters, United Artists a apelat la McQuarrie pentru a scrie scenariile şi a asigura producţia a două proiecte majore: "The Champions", o adaptare după un vechi serial de televiziune britanic, şi "The Monster of Florence", un film inspirat din fapte reale, care prezintă povestea unui şir de crime din Italia. Tom Cruise va juca unul din rolurile principale din "The Monster of Florence".

Implicarea lui McQuarrie în aceste două proiecte va da un nou impuls companiei United Artists, condusă de Tom Cruise. Compania are un buget de 500 de milioane de dolari şi un contract care îi impune producerea a trei filme până la jumătatea anului 2010. Singurul proiect care a primit undă verde până în prezent, de când Tom Cruise a preluat, alături de Paula Wagner, conducerea acestei subdivizii MGM, în urmă cu doi ani, este drama istorică "Valkyrie", în care apare starul american şi a cărei lansare este programată pentru luna decembrie. McQuarrie a fost, de altfel, unul din scenariştii acestui film.

"The Champions" este un film despre un grup de agenţi guvernamentali care descoperă o civilizaţie ascunsă ce îi va înzestra cu puteri supraomeneşti. McQuarrie va scrie scenariul împreună cu Guillermo del Toro, care va fi şi producătorul acestui film.

"The Monster of Florence" va prezenta povestea reală a scriitorului de succes Douglas Preston şi a jurnalistului italian Mario Spezi, care, începând să investigheze o serie de crime nerezolvate care au avut loc în Italia, ajung să fie implicaţi în aceste cazuri. McQuarrie a cumpărat în urmă cu doi ani drepturile pentru producerea acestui film şi le-a încredinţat producătorilor de succes Dan Jinks şi Bruce Cohen ("American Beauty", 1999).

United Artist urmează să producă şi un serial inspirat dintr-o colecţie de cărţi pentru copii, "Ranger's Apprentice". Aceasta va fi prima carte pe care Paul Haggis, regizorul filmului "Crash - Poveşti din L.A." (2004), recompensat cu premiul Oscar, o va adapta pentru marele ecran alături de fiica lui, Alissa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Cruise va juca într-un thriller despre un asasin în serie.
 Vizualizări articol: 573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Cruise va juca într-un thriller despre un asasin în serie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei