Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 nov 2008 - Anul XIII, nr. 259 (3940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears ar putea susţine o serie de concerte la O2 Arena din Londra, vara viitoare

Britney Spears ar putea susţine, vara viitoare, o rezidenţă de două săptămâni la O2 Arena din Londra, seria de concerte urmând să promoveze albumul "Circus", care va fi lansat pe 1 decembrie, informează New Musical Express.

Ea va urma tradiţia lansată de Prince, The Spice Girls şi Kylie Minogue, care în anii trecuţi au susţinut astfel de rezidenţe la O2.

Ultima dată când Spears a concertat în Marea Britanie a fost în cadrul turneului "The Onyx", în primăvara anului 2004, informează The Sun.

Noul single al cântăreţei, intitulat "Womanizer", va fi lansat luni.

Piesele care vor fi incluse pe albumul "Circus" sunt: "Out From Under", "Kill The Lights", "Shattered Glass", "If U Seek Amy", "Circus", "Unusual You", "Blur", "Mmm Papi", "Mannequin", "Lace and Leather" şi "My Baby".

La începutul acestei săptămâni, un judecător din Los Angeles a hotărât că Spears va rămâne sub curatela tatălui său, Jamie Spears, pe o perioadă nedeterminată. Decizia judecătorească îi dă lui Jamie Spears autoritate aproape totală pentru a se ocupa cum crede de cuviinţă de fiica sa, în vârstă de 26 de ani, şi pentru a-i administra averea, pe o perioadă nedeterminată.

Din luna februarie şi până în prezent, Britney Spears şi-a schimbat complet atitudinea şi modul de viaţă. A ajuns la o înţelegere cu fostul ei soţ, Kevin Federline, în privinţa custodiei copiilor lor, şi a câştigat trei MTV Video Music Awards.

Britney Spears este una dintre artistele cu cel mai mare succes financiar din ultimul deceniu, dar a făcut prima pagină a ziarelor în 2006 şi 2007, în urma a numeroase gafe şi acţiuni bizare. Cântăreaţa s-a ras pe cap în public, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intimă şi a purtat de multe ori o perucă portocalie.

Săptămâna trecută, Spears a reuşit să evite o condamnare penală pentru un incident rutier din 2007, când a fost surprinsă conducând prin Los Angeles fără să deţină un permis de conducere valabil pentru statul California.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears ar putea susţine o serie de concerte la O2 Arena din Londra, vara viitoare.
 Vizualizări articol: 426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears ar putea susţine o serie de concerte la O2 Arena din Londra, vara viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei