Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Morgan Freeman divorţează, după 24 de ani de căsnicie

Morgan Freeman, care în urmă cu câteva zile a suferit un grav accident rutier, şi soţia sa, Myrna Colley-Lee, "sunt implicaţi într-o acţiune de divorţ", potrivit avocatului celebrului actor premiat cu Oscar, citat de dailymail.co.uk.

Avocatul lui Morgan Freeman, Bill Lucket, a confirmat pentru programul tv Access Hollywood că actorul şi soţia sa sunt despărţiţi din decembrie 2007.

Anunţul a venit doar la câteva zile de la un grav accident de maşină în care a fost implicat actorul în vârstă de 71 de ani.

Potrivit mai multor publicaţii locale, actorul a fost transportat cu un elicopter la o clinică din Memphis după ce maşina pe care o conducea s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea, duminică seara, pe când se afla în Mississippi, unde deţine o locuinţă.

O femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică, se găsea în maşina lui Freeman în timpul accidentului, care a implicat doar automobilul actorului, potrivit poliţiei din Mississippi, citată de presa locală. Se pare că maşina lui Freeman s-a rostogolit pentru că şoseaua era umedă.

Aceeaşi sursă a indicat că actorul şi pasagera din maşina sa au fost scoşi din automobil de un echipaj de descarcerare. Pasagera din maşina lui Freeman a fost spitalizată la aceeaşi clinică din Memphis, însă a părăsit spitalul la scurt timp pentru că rănile sale nu erau grave.

Potrivit presei locale, pasagera care se afla în maşina lui Freeman ar fi fost iubita actorului, Demaris Meyer, în vârstă de 48 de ani.

După accident, Freeman a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale, care a durat circa patru ore şi jumătate, pentru reducerea fracturilor la braţul stâng.

Morgan Freeman s-a căsătorit cu Myrna Colley-Lee în 1984.

Actorul are o fiică, Morgana, dintr-un mariaj anterior cu Jeanette Bradshaw, care s-a încheiat în 1979, în timpul căruia Freeman a adoptat-o şi pe fiica soţiei sale, Deena.

Freeman mai are doi fii, Alfonso şi Saifoulaye, din relaţii anterioare.

Actorul, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane/ Million Dollar Baby" de Clint Eastwood, în care îi dădea replica lui Hilary Swank şi lui Eastwood însuşi.

Freeman a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy" şi "Închisoarea Îngerilor/ Red The Shawshank Redemption".

Încă foarte activ pe ecran, el a fost văzut în 2008 în trei filme de prim-plan: comedia "Ultimele dorinţe/ The Bucket List" cu Jack Nicholson, filmul de acţiune "Wanted" cu Angelina Jolie şi James McAvoy, şi "Cavalerul negru/ The Dark Knight", care înregistrează încasări record în box office.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Morgan Freeman divorţează, după 24 de ani de căsnicie.
 Vizualizări articol: 433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Morgan Freeman divorţează, după 24 de ani de căsnicie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei