Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iul 2008 - Anul XIII, nr. 173 (3854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt îi ameninţă pe cei care vor publica fotografii făcute familiei sale în Franţa

Avocaţii actorului Brad Pitt, iubitul actriţei Angelina Jolie, au ameninţat, joi, că vor da în judecată pe oricine va publica fotografiile recent făcute de paparazzi starului şi familiei acestuia proaspăt mărite, la reşedinţa lor din Franţa, informează Reuters.

Fotografiile care îi au drept protagonişti pe Pitt şi familia acestuia au fost făcute "pe furiş", cu ajutorul unor aparate foto puternice şi vândute unui cumpărător neidentificat, au indicat avocaţii din Los Angeles, într-o scrisoare publicată pe site-ul de internet american The Smoking Gun (http://www.thesmokinggun.com).

Avocaţii nu au specificat care dintre membrii familiei starului au fost surprinşi în fotografii.

Pitt şi actriţa Angelina Jolie, mama copiilor săi, au vândut unei publicaţii din Statele Unite, pentru suma de 11 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor. Banii vor fi oferiţi unor organizaţii caritabile.

Avertismentul avocaţilor vine la aproape o săptămână după ce Jolie a fost externată din clinica din Nisa unde, pe 12 iulie, a născut gemenii Vivienne Marcheline şi Knox Leon.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au sosit pe Coasta de Azur în aprilie. După ce a locuit o vreme la Cap Ferrat, în vila co-fondatorului Microsoft Paul Allen, cuplul s-a instalat, pe durată nedeterminată, într-o vilă aflată pe domeniul Miraval.

Avocatul lui Pitt, Yael Holtkamp, spune că paparazzi care au făcut fotografiile "au violat în mod maliţios" intimitatea actorului, potrivit legilor californiană şi franceză.

Holtkamp spune că o agenţie foto nespecificată, care a vândut deja aceste fotografii, a fost de acord să nu mai efectueze alte vânzări şi să elimine imaginile de pe site-ul său de internet.

Mai multe alte pagini web care aveau link-uri la acele fotografii le-au eliminat până joi.

The Smoking Gun, care publică documente legale şi mandate de arestare ce implică celebrităţi, au publicat scrisoarea trimisă de avocaţii lui Pitt. În aceeaşi scrisoare se indică faptul că orice site web care va posta fotografiile în cauză va fi dat, de asemenea, în judecată.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii nou-veniţi pe lume, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt îi ameninţă pe cei care vor publica fotografii făcute familiei sale în Franţa.
 Vizualizări articol: 346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt îi ameninţă pe cei care vor publica fotografii făcute familiei sale în Franţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei