Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Clooney renunţă la burlăcie?

Actorul american George Clooney, recompensat cu un premiu Oscar, un celibatar convins, s-a logodit cu iubita sa, Sarah Larson, cu care are o relaţie din vara anului 2007, informează marieclaire.co.uk.

Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2007, pe când Sarah lucra ca barmaniţă la Palm Casino Hotel din Las Vegas.

Potrivit unor surse din Laglio, Italia, orăşelul în care locuieşte Clooney, cei doi s-au logodit, însă nu se ştie când va avea loc evenimentul cel mare.

Ieri, George Clooney a dezminţit ştirea potrivit căreia s-ar fi logodit cu iubita sa, Sarah Larson, informează people.com. Actorul a indicat că, deşi relaţia sa cu Larson este una serioasă, nu are în vedere o căsătorie.

"Informaţiile nu sunt adevărate", a indicat Clooney, prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Stan Rosenfield.

De la începutul relaţiei lor, Sarah s-a bucurat de mai multe călătorii romantice alături de iubitul său în locuri de vis, precum Veneţia, Dubai, Miami. Larson se poate lăuda cu faptul că a fost prima femeie care l-a însoţit pe Clooney pe covorul roşu, în februarie, la ceremonia premiilor Oscar.

 

Frica de mariaj.

Clooney a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 - 1993, şi a avut relaţii cu femei extrem de frumoase şi celebre precum Renée Zellweger şi Lisa Snowdon.

Surse apropiate actorului spun însă că Larson ar fi femeia cu care Clooney vrea să mai acorde o şansă căsătoriei. Actorul a glumit adesea despre frica sa de angajament şi lipsa de dorinţă de a avea copii. "Mi-ar fi foarte greu să am o relaţie, pentru că prima mea dragoste este munca şi a doua dragoste sunt prietenii", a spus actorul. El a mai declarat că nu crede că va avea copii, din aceleaşi motive. "Copiii sunt cea mai mare responsabilitate şi nu poţi să faci lucrurile pe jumătate cu ei", a afirmat Clooney.

Iubita ideală ar trebui să aibă râsul lui Nicole Kidman, personalitatea Juliei Roberts, aspectul lui Michelle Pfeiffer şi ambiţia lui Jennifer Lopez, potrivit declaraţiilor starului.

Bunele sale prietene Nicole Kidman şi Julia Roberts au făcut un pariu celebru, acela că George Clooney va deveni tată înainte de a împlini 40 de ani (2001). Cele două frumuseţi au pierdut pariul şi au completat fiecare câte un cec pentru vedeta din seria aventurilor lui "Danny Ocean". Clooney a refuzat, însă, să primească banii şi a dublat pariul, spunând că nu va deveni tată până la 50 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Clooney renunţă la burlăcie?.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Clooney renunţă la burlăcie?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte