Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni, noua prietenă a preşedintelui francez?

Trei publicaţii săptămânale din Franţa vor publica miercuri fotografii în care preşedintele francez Nicolas Sarkozy apare alături de cântăreaţa şi fostul top model Carla Bruni, informează AFP.

Preşedinţia franceză nu a dorit să facă nici un comentariu asupra acestor fotografii.

Potrivit lexpress.fr, site-ul de internet al săptămânalului L'Express, revistele Point de vue, Paris Match şi Closer vor dedica ediţia din această săptămână instantaneelor în care şeful statului francez apare alături de Carla Bruni, sâmbătă, în parcul de distracţii Disneyland din Paris.

Tot potrivit site-ului L'Express, Sarkozy şi Bruni par "foarte în largul lor în aceste instantanee, realizate pe 15 decembrie, de aproximativ zece fotografi aflaţi acolo (în parc n.red.) care nu au fost nevoiţi să se ascundă pentru a lucra".

Preşedinţia franceză a anunţat, pe 19 octombrie, divorţul dintre Nicolas şi Cécilia Sarkozy.

Anunţul divorţului a creat o situaţie total inedită pentru un preşedinte francez, punând astfel capăt unor luni de speculaţii.

Primul divorţat ales la palatul Elysée (se afla deja la a doua căsătorie n.red.), Nicolas Sarkozy, în vârstă de 52 de ani, este, de asemenea, primul şef de stat francez care a divorţat în timpul mandatului.

Carla Bruni, născută la Torino şi trăind în Franţa de la vârsta de cinci ani, are un copil de şase ani, Aurélien, din legătura cu Raphaël Enthoven. Înainte de a se apuca de muzică, Carla Bruni a excelat în meseria de top model, o profesie dificilă, dar care i-a adus nenumărate compensaţii. Astfel, nu de puţine ori a fost văzută la braţul unor celebrităţi, precum Mike Jagger, Eric Clapton, Donald Trump sau Vincent Perez.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni, noua prietenă a preşedintelui francez?.
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni, noua prietenă a preşedintelui francez?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte