Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 97 (8626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

MILWAUKEE® TOUR 2024

În calitate de distribuitor autorizat al producătorului american MILWAUKEE® TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceava organizează evenimentul MILWAUKEE® TOUR 2024, eveniment aflat la a VII-a ediţie

Prezentarea pe scurt a evenimentului MILWAUKEE® Tour 2024

TEHNOACTIV SRL Suceava si MILWAUKEE® Tool, producător american, au plăcerea de a vă invita în ziua de miercuri, în data de 08.05.2024, începând cu orele 10.00 la sediul din Str. Cernăuţi nr. 123, loc. Suceava, jud. Suceava pentru a vedea şi testa cele mai noi scule electrice şi accesorii MILWAUKEE® şi pentru a vă informa (actualiza) referitor la cele mai noi tendinţe în domeniu, în cadrul evenimentului MILWAUKEE® TOUR, ediţia 2024, eveniment organizat în fiecare an, aflat la cea de-a VII-a ediţie. În cadrul evenimentului se vor prezenta caracteristicile dar și modul de utilizare al sculelor electrice MILWAUKEE®, participanții având posibilitatea de a vedea şi de a testa orice echipament MILWAUKEE® aflat în programul demo MILWAUKEE® TOOL. Acest eveniment se adresează în primul rândspecialiștilor din industrie, dar oricine dorește să ia contact cu acest brand renumit este binevenit.

Date despre desfăşurarea evenimentului MILWAUKEE® Tour – miercuri, 08 mai 2024, orele 10.00 -  15.00, la TEHNOACTIV SRL, Str. Cernăuți nr. 123

MILWAUKEE® TOUR este cea mai mare şi cea mai importanta activitate de marketing din calendarul european MILWAUKEE® destinată utilizatorilor finali.

Evenimentul se desfăşura în locaţia amintită între orele 10.00 şi 15.00. Pe durata evenimentului, echipa MILWAUKEE® va prezenta participantilor scule şi echipamente din gamele: prelucrarea betonului, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalului, automotive, MX Fuel, accesorii şi scule de mână.

Cu această ocazie, există şi posibilitatea de a achiziţiona scule şi echipamente MILWAUKEE®, selectate special, la preţuri promoţionale / însoţite de diverse produse bonus, de a participa la concursul Thunderbolt Challenge şi de a participa la Tombola MILWAUKEE® organizata de TEHNOACTIV SRL.

Fiecare participant are posibilitatea de a castiga un premiu* prin înscrierea sa la adresa la adresa: https://ro.milwaukeetool.eu/tour2024/(se elege din meniu evenimentul ce se desfăşoară la TEHNOACTIV SRL, în data de 8 mai 2024) sau direct la adresa https://tour2024signup.eu/register/event/1/tehnoactiv.  Premiul (un rucsac MILWAUKEE®) se poate ridica de la reprezentanţii firmei MILWAUKEE®, în cadrul evenimentului.

* în limita stocului disponibil, distribuirea premiilor de înscriere se acordă în ordinea solicitărilor

 

Scurt istoric al firmei MILWAUKEE®

MILWAUKEE® Tool este un producător de top de scule electrice, accesorii și scule de mână pentru utilizatorii profesioniști din întreaga lume. Începând cu anul 1924 producătorul american MILWAUKEE® Tool a condus industria de profil, impunându-se prin durabilitate și performanță. MILWAUKEE® Tool inovează permanent în industria sculelor cu acumulator ce folosesc tehnologia Li-Ion, în proiectarea de accesorii ce economisesc  timpul utilizatorilor și în scule de mână inovative. MILWAUKEE® Tool se adresează în special firmelor care urmăresc obținerea unei productivități crescute dar și o durabilitate inegalabilă a sculelor. Afișul oficial al evenimentului este disponibil aici: https://www.tehnoactiv.ro/Milwaukee_Tour_2024.pdf

Sumar promoţii, premii şi oportunităţi disponibile la evenimentul MILWAUKEE® Tour 2023

 

1. Premiu pentru înscriere*

Utilizatorul final se poate înregistra pe site-ul web https://tour2024signup.eu/register/event/1/tehnoactiv sau https://ro.MILWAUKEEtool.eu/tour2024/

După înregistrarea pentru participare la evenimentul selectat, acesta va putea ridica un cadou sub forma unui

rucsac cu logo-ul MILWAUKEE® in timpul evenimentului, în limita stocului disponibil.

https://www.tehnoactiv.ro/MILWAUKEE_TOUR_2024_Premiu_inscriere.pdf

 

2. Produse la 1 leu fără TVA

În ziua evenimentului, utilizatorul final va putea achiziționa produse într-o anumită cantitate / valoare minimă și va primi un produs la 1 LEU FĂRĂ TVA/bucată!

https://www.tehnoactiv.ro/MILWAUKEE_TOUR_2024_PROMOTIE_Thunderbolt.pdf

 

3. Pachet trimmer electric cu 10% reducere

În ziua evenimentului, utilizatorulfinal beneficiază și de o promoție specială la multifuncționala cu cap trimmer M18 FUEL™.

https://www.tehnoactiv.ro/MILWAUKEE_TOUR_2024_PROMOTIE_Thunderbolt.pdf

 

4. Thunderbolt Challenge

Utilizatorul final care face o achiziție de cel puțin 100 LEI fără tva în ziua evenimentului poate participa la competiția Thunderbolt Challenge. Cel mai rapid moment a zilei câștigă PREMIUL ÎNTÂI, un set de scule MILWAUKEE® (4933492825 – M18BLPDRC-422C), locul 2 va câștiga o geantă, iar locul 3, un prosop.

 

5. Reduceri suplimentare sub formă de vouchere pentru produsele deja reduse

La achiziții de 1000 lei, 2000 lei, 3000 lei, etc se acordă vouchere valorice cu care se pot achiziționa ulterior alte scule electrice Milwaukee, în valoare de 10% din valoarea achiziției din ziua evenimentului. Voucherul se acordă în funcție de sumă, indiferent dacă produsele achiziționate au un preț redus sau nu. 

Astfel, pentru achiziții între 1.000 și 2.000 lei se acordă un voucher de 100 lei, pentru achiziții cu valoarea cuprinsă între 2.000 și 3.000 lei se acordă un voucher de 200 lei, etc.

Ulterior, voucherul se poate utiliza la achiziționarea de produse Milwaukee.

 

6. Promoţie HDN Booster aprilie – iunie 2024

https://www.tehnoactiv.ro/MILWAUKEE_Tour_2024_Booster_Q2-2024_RO.pdf

 

Link-uri utile

  1. Adresa de inscriere a participantilor la eveniment si castigarea unui premiu garantat: https://ro.milwaukeetool.eu/tour2024/sau https://tour2024signup.eu/register/event/1/tehnoactiv
  2. Pagina de facebook a evenimentului https://fb.me/e/22pdLJRPO
  3. Pagina de google maps a evenimentului https://posts.gle/oQ3R7V
  4. Informatii despre eveniment pe site-ul Tehnoactiv https://www.tehnoactiv.ro/content/22-milwaukee%C2%AE-tour-2024-
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În calitate de distribuitor autorizat al producătorului american MILWAUKEE® TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceava organizează evenimentul MILWAUKEE® TOUR 2024, eveniment aflat la a VII-a ediţie.
 Vizualizări articol: 352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În calitate de distribuitor autorizat al producătorului american MILWAUKEE® TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceava organizează evenimentul MILWAUKEE® TOUR 2024, eveniment aflat la a VII-a ediţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei