Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 89 (8618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inspecție

Gheorghe Flutur a verificat din nou șantierele de pe drumul axial Suceava - Iași și a anunțat că numărul punctelor de lucru se reduce

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat, luni, stadiul lucrărilor la tronsoanele de drumuri județene de pe axialul Dolhasca - Suceava - Dărmănești. După vizitele pe șantiere, Gheorghe Flutur a spus că se lucrează intens în comuna Ipotești, unde se conturează deja drumul, fiind turnate două straturi de asfalt, iar șanțurile și rigolele au fost finalizate. “La Bosanci se schimbă patul drumului pe o porțiune de 1,5 km. Aici s-a adus piatră concasată, se compactează și am cerut constructorului să stropească cu apă periodic pentru a limita praful din zonă. Avem promisiunea că acolo se va turna primul strat de asfalt în două săptămâni”, a precizat Flutur. El a apreciat că în ultima perioadă constructorul a avansat foarte bine și în zona Luncușoara, Udești și continuă lucrările la sensul giratoriu de la Liteni, realizat împreună cu primăria acestui oraș.

“Pe lotul celălalt se toarnă asfalt la Stroiești, în zona căii ferate. Am solicitat să se lucreze cu mai multe forțe pentru a se finaliza lucrarea până la Paști. Se lucrează și la Liteni - Moara la înlocuirea plăcilor de beton din carosabil”, a arătat președintele CJ Suceava. El a remarcat faptul că treptat numărul punctelor de lucru se reduce, iar drumurile județene din acest axial încep să prindă contur. “Într-adevăr încă mai este disconfort în trafic în anumite locuri, dar sper ca acest lucru să se încheie în câteva săptămâni”, a spus Gheorghe Flutur.

Tot luni, el a fost și pe șantierul podului de la Milișăuți, peste râul Suceava, pentru a discuta cu conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, care i-a promis că în două luni de zile se va circula pe acest pod. “Am vrut să mă conving de stadiul lucrărilor, așa că am stat de vorbă cu muncitorii de la pod. Se livrează la armătura de fier beton și din urmă se toarnă un strat gros de beton, urmând două straturi de asfalt. Pentru cunoașterea corectă a situației, aici au lungit prea mult proiectarea și execuția podului. Cei de la drumurile naționale, responsabili de acest proiect, ar fi putut finaliza în urmă cu un an podul dacă ar fi ascultat sugestiile noastre”, a afirmat Gheorghe Flutur. El și-a exprimat speranța că cei de la DRDP Iași se vor ține de cuvânt, iar problema traficului în această zonă va fi rezolvată cât mai repede.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a verificat din nou șantierele de pe drumul axial Suceava - Iași și a anunțat că numărul punctelor de lucru se reduce.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a verificat din nou șantierele de pe drumul axial Suceava - Iași și a anunțat că numărul punctelor de lucru se reduce0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei