Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 11 (8540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Intervenție rapidă

Avarie pe magistrala de termoficare a Sucevei. Furnizarea căldurii a fost reluată în cursul nopții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furnizarea căldurii și apei calde în sistem centralizat a fost întreruptă temporar în mai multe cartiere ale municipiului Suceava, din cauza unei avarii apărute în timpul nopții pe magistrala II de termoficare.

Circulația rutieră pe artera care iese din Calea Unirii și merge spre Piața Mare a fost închisă luni dimineață pentru a se putea interveni cât mai eficient, mai ales că era necesară decopertarea asfaltului pe o porțiune destul de mare, izolarea și golirea porțiunii afectate, astfel încât să se poată înlocui porțiunea în care uzura și presiunea foarte mare a agentului termic au produs fisuri sau chiar găuri.

Între timp, agentul termic pompat în rețeaua de conducte din oraș a fost recirculat, astfel încât răcirea să nu se producă imediat în locuințele sucevenilor.

Cartierul Burdujeni nu a fost afectat de avaria de la intersecția cu Calea Unirii, acolo fiind magistrala care alimentează cartierele Obcini, George Enescu, Zamca și Centru.

Chiar dacă nu a fost o zi geroasă de iarnă, temperaturile devenind chiar pozitive în jurul amiezii și după-amiază, lipsa căldurii a început să se resimtă în unele locuințe.

Din fericire, echipa de intervenție a reușit să remedieze în aceeași zi problema apărută, încât luni seara, în jurul orei 20.00, urmau să înceapă operațiunile de reumplere a sistemului, în vederea furnizării căldurii. Conform estimărilor celor de la Thermonet, caloriferele din locuințele celor din sistemul centralizat urmau să se încălzească începând cu ora 22.00, treptat, pentru toți consumatorii din sistem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avarie pe magistrala de termoficare a Sucevei. Furnizarea căldurii a fost reluată în cursul nopții.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avarie pe magistrala de termoficare a Sucevei. Furnizarea căldurii a fost reluată în cursul nopții0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei