Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 1 (8530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

La trecerea în 2024

Revelion cu aproape 11.000 de participanți la Suceava, cu Bere Gratis, Amna și superbe focuri de artificii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au păstrat tradiția sărbătoririi Revelionului în aer liber, iar în noaptea dintre ani, în centrul municipiului reședință de județ s-au adunat aproape 11.000 de suflete, care au trăit la unison bucuria de a păși în Noul An, 2024, în luminile impresionantelor focuri de artificii.

Chiar dacă au fost respectate măsurile de austeritate, de la Revelionul Sucevei nu au lipsit muzica bună și distracția, fiind aduși invitați numeroși atât din lumea muzicii populare, cât și cea a muzicii ușoare, pop și rock.

Margareta Clipa, Sorin Filip, Călin Brăteanu, Dana Dăncilă, Andra Matei, Alexandru Recolciuc, Nicoleta Cojocaru, Viorica Duceac sunt câțiva din interpreții de muzică populară care au urcat pe scena Revelionului și au întreținut atmosfera de la ora 19.00 până la primele ore ale dimineții.

Amna, o frumoasă și talentată tânără din show-biz-ul românesc, a venit însoțită de trupa ei de dansatoare și de echipa proprie, susținând un spectacol antrenant, urmărit și trăit atât de fanii ei, cât și de unii care atunci au văzut-o pentru prima dată, precum un grup numeros de muncitori din zona Asiei, care s-au distrat de minune la Revelionul Sucevei.

Trupa Bere Gratis, cu al lor energic solist, Miță (Mihai Georgescu), a făcut un spectacol foarte bun, reușind să dezmorțească mulțimea înfrigurată, încât mii de oameni au cântat împreună cu ei, au dansat și au fluturat mâinile în aer, pe melodii proprii, precum „Șapte zile”, dar și pe altele „împrumutate”, precum „Cântă cucu-n Bucovina” sau „Ciuleandra”, care s-au bucurat de mult succes.

Cu puțin înainte de miezul nopții, Ion Lungu, primarul Sucevei, a urcat pe scenă, cu sticla de șampanie în mână și, la fel ca în fiecare an, a numărat secundele rămase până la intrarea în 2024, când au fost pornite focurile de artificii.

Imediat după a coborât și a ciocnit o cupă de șampanie cu oameni din piață, oprindu-se din când în când pentru a admira artificiile care au luminat frumos orașul și s-au văzut de la mare distanță, timp de peste nouă minute.

În vreme ce unii au continuat distracția în Centru, după acest moment culminant mulți au plecat spre casele lor sau spre localurile unde sărbătoreau de Revelion, special pentru asta fiind aduse în stațiile TPL, de pe ambele sensuri de mers, mai multe autobuze, unul după altul, astfel încât să preia mulțimea care se îndrepta către alte cartiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelion cu aproape 11.000 de participanți la Suceava, cu Bere Gratis, Amna și superbe focuri de artificii.
 Vizualizări articol: 450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revelion cu aproape 11.000 de participanți la Suceava, cu Bere Gratis, Amna și superbe focuri de artificii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei