Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 1 (8530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În ianuarie și februarie: Reducere de 80% la epilarea definitivă cu laser, la Salonul Queen Elisabeta

Salonul Queen Elisabeta Suceava prelungește cea mai bună ofertă a sezonului la epilarea definitivă cu laser, și în lunile ianuarie și februarie 2024.

Specialiștii salonului reduc cu 80% prețurile la pachetele de epilare cu laser, una dintre cele mai inovative şi eficiente modalităţi de îndepărtare a părului nedorit.

Pachetul de zece ședințe per zonă (inghinal total, picioare lung, brațe total, axile, mustață etc.) are prețul redus la 3.000 de lei.

Este cel mai bun preț de pe piața suceveană, ofertă care vine la pachet cu cele mai inovative și eficiente tehnologii, cu rezultate vizibile imediat, care aduc confort și încredere clienților care apelează la acest serviciu.

Este o ofertă limitată ca timp, clienții beneficiind de aceste costuri reduse și la început de 2024.

Detalii despre procedură și prețuri pot fi consultate pe https://www.facebook.com/salonQueenElisabeta, la 0748 279 422 sau la sediul din str. Zamca, nr. 17.

 

  • Laser Alexandrite și laser Dioda cu eficiență maximă

 

Salonul Queen Elisabeta își așteaptă clienții cu aparate de epilare definitivă (laser Alexandrite și laser Dioda), cu eficiență maximă.
Reprezentanții Queen Elisabeta au explicat că „tratamentul cu laser Alexandrite și Dioda este considerat tehnologie de ultimă generație în domeniul epilării definitive, datorită luminii cu lungime de undă 755 mm care este absorbită de melanină din rădăcina firului de păr, el are capacitatea de a livra nivelul optim de energie, pentru a distruge precis țesutul țintă, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Este utilizat în scop estetic pentru îndepărtarea pilozității excesive, dar și în scop medical în tratarea foliculitei. Datorită funcției de răcire, clienții simt mai puțină durere și disconfort, se poate realiza și pe o piele bronzată, fiind necesare între 6 și 10 ședințe, rezultate fiind vizibile încă de la prima ședință cu o reducere semnificativă a pilozității nedorite”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În ianuarie și februarie: Reducere de 80% la epilarea definitivă cu laser, la Salonul Queen Elisabeta.
 Vizualizări articol: 1987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
În ianuarie și februarie: Reducere de 80% la epilarea definitivă cu laser, la Salonul Queen Elisabeta3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei