Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 300 (8524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Liderul PSD Ioan Stan consideră că Gheorghe Flutur „trage în jos” coaliția de guvernare în județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, „trage în jos” coaliția de guvernare în județul Suceava. Ioan Stan i-a transmis lui Gheorghe Flutur să stea liniștit pentru că PSD nu îi poartă de grijă nici lui și nici PNL-ului. „Atunci când cerem un sondaj de opinie, măsurăm şi celelalte partide ca să avem o imagine cât mai clară asupra locului pe care îl ocupăm în preferinţele electoratului. Şi nu putem să nu constatăm diferenţele majore de procente dintre PSD şi PNL la nivelul judeţului. Şi pentru că tot aduceţi vorba de coaliţie, tocmai asta e problema. Din ce vedem, trageţi coaliţia în jos prin prestaţia avută. Pentru că ceea ce numiţi dumneavoastră <promovare>, lumea o identifică drept circ şi o taxează electoral ca atare. De asta vă şi tragem amical, din când în când, de mânecă”, a spus Ioan Stan.

El a precizat că a observat că liderul PNL Suceava se laudă cu campaniile electorale conduse și câștigate, însă nu a stat niciodată să numere ce a condus sau nu Gheorghe Flutur și câte mandate a avut sau ce a câștigat. „Am treabă! Nu-i uşor să sprijini primarii din judeţ, fie din PSD, fie din PNL, fie din alte partide, să atragă fonduri şi să rezolve anumite aspecte importante pentru comunităţile lor. Mai ales atunci când Consiliul Judeţean mai mult se laudă cu realizările lor, decât pune umărul să-i ajute”, a mai spus liderul PSD Suceava.

Ioan Stan a ținut să reamintească faptul că în judeţul Suceava, atât în 2016, cât şi în 2020, alegerile parlamentare au fost câştigate de PSD, cu campanii conduse de el, și nu de PNL-ul condus de Gheorghe Flutur. „Să înţelegem că aceasta este performanţa cu care vă lăudaţi? Ba mai mult, în 2020 aţi fost sub media pe ţară ca rezultate parlamentare şi chiar vi s-a atras atenţia asupra acestui fapt de către Ludovic Orban, care era atunci preşedintele PNL-ului. Şi pentru că tot aţi adus vorba de procentele personale, vă amintesc că atunci când au avut loc alegerile uninominale, eu am obţinut aproximativ 74% din voturile alegătorilor, în timp ce dumneavoastră aţi avut aproximativ 43%. Cât despre teroarea în partid, nici nu vom menţiona ce se întâmplă în PNL Suceava. Nu ar fi în spiritul sărbătorilor, ca să nu mai zicem că ştim deja cât de tare vă supără adevărul”, a mai declarat Stan.

El a mai adăugat că la alegerile de anul viitor, Gheorghe Flutur va avea parte de o mulţime de surprize, pe care PSD abia așteaptă să i le ofere, „pentru că le meritaţi din plin la felul în care aţi înţeles să faceţi politică în ultimii ani”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Ioan Stan consideră că Gheorghe Flutur „trage în jos” coaliția de guvernare în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liderul PSD Ioan Stan consideră că Gheorghe Flutur „trage în jos” coaliția de guvernare în județul Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei