Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 298 (8522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Doi în unu

Magazin și restaurant, deschis de un antreprenor pe principiul de la furcă la furculiță

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”De la furcă la furculiță”. Acesta este conceptul după care se ghidează un afacerist local, care a pus în practică un concept unitar prin care vrea ca produsele care pleacă din ferma sa de animale să ajungă pe mesele oamenilor într-un timp cât mai scurt, iar în felul acesta să fie și proaspete. Firma Agroline a deschis sâmbătă, în centrul orașului Cajvana, al doilea punct de lucru care unește două chestiuni în una singură. În spațiul amenajat la Cajvana funcționează atât un magazin, cât și un restaurant. Avantajul este că orice client care vrea să-i fie pregătită o anumită bucată de carne proaspătă poate cere angajaților firmei Agroline acest lucru.

În magazinul de desfacere se găsește carne de la propria fermă, carne de porc, vită sau oaie, dar și preparate produse în carmangeria proprie. Și pentru ca totul să fie cât mai atractiv, proprietarul firmei Agroline a încheiat și parteneriate cu firme care fac importuri de produse din Italia și Grecia. Așa se face că în afara produselor autohtone, de la Cajvana se poate cumpăra ulei de măsline, brânză feta, măsline, paste sau alte bunătăți specifice celor două țări amintite.

Investiția de la Cajvana a depășit 100.000 de euro, iar programul de funcționare este zilnic între orele 8.00-19.00. Magazinul și restaurantul sunt deservite de șase persoane, din care două sunt bucătăresele din mâna cărora pleacă mâncarea proaspătă care se poate servi fie la fața locului, fie poate fi trimisă la domiciliul clientului prin sistemul de livrare deja funcțional.

Acest al doilea punct de lucru vine după ce primul care funcționează deja la Rădăuți s-a dovedit un real succes. Practic, este un concept care în Occident este viabil de ani buni și care, în mod firesc, ar trebui să se dovedească extrem de practic și la noi deoarece se elimină intermediarii și ce ajunge pe mesele consumatorilor vine pe un lanț direct, care înseamnă fermă, abator, unitatea de procesare și în final în galantar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazin și restaurant, deschis de un antreprenor pe principiul de la furcă la furculiță.
 Vizualizări articol: 3258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Magazin și restaurant, deschis de un antreprenor pe principiul de la furcă la furculiță3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei