Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 285 (8509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Mobilier

MIT-MOB Suceava: Cel mai mare showroom de mobilă din Moldova, cu produse premium și colecții luxury

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima impresie contează cu adevărat. Iar prima impresie pe care ți-o lasă o vizită la showroom-ul de mobilă MIT-MOB din municipiul Suceava este una, fără doar și poate, impecabilă.

Noua locație a fost deschisă în vara anului 2022, pe strada Cernăuți, nr. 113, într-un spațiu generos, modern, întins pe două niveluri, de câteva mii de metri pătrați. MIT-MOB este actualmente cel mai mare showroom de mobilă din zona Moldovei.

Însă nu doar proporțiile impresionează când vine vorba de showroom-ul MIT-MOB. Piese de mobilier spectaculoase, colecții premium, exclusiviste, mobilier și decorațiuni care se încadrează în orice stil al casei (minimalist, elegant, modern, clasic), produse care mizează nu doar pe aspectul estetic, dar în special pe calitatea finisajelor, fac din MIT-MOB un real ghid de tendințe și aliat în alegeri inspirate.

Showroom-ul situat la granița dintre municipiul Suceava și comuna Șcheia este noua carte de vizită a businessului, un pas important în evoluția lui, făcut la 7 ani de la înființarea afacerii.

MIT-MOB este un business făcut cu mult suflet, cu foarte multă pasiune, din plăcere. Probabil și de aceea afacerea a crescut și a evoluat repede. Am pornit în 2016, după câțiva ani de experiență în domeniu, acumulată ca angajat la o companie din Suceava. Primul magazin MIT-MOB a avut câteva zeci de metri pătrați într-un spațiu din Iulius Mall, după care au urmat magazine în Dolhasca, Fălticeni și Siret.

În Suceava, ne-am extins de la 600 de metri pătrați la 3.000 de metri. Însă mereu ne-am dorit un spațiu expozițional amplu, care să pună în valoare piesele de mobilier pe care le avem, un spațiu generos, cu o estetică plăcută. Astfel a venit tranziția către acest showroom cu care ne mândrim și la a cărui estetică lucrăm în mod constant. Mutarea în acest spațiu a deschis mult orizonturile acestui business și a venit cu noi oportunități”, a mărturisit administratorul MIT-MOB.

Accent pe produse luxury

Tranziția în noul showroom a adus cu sine o serie de schimbări în ceea ce privește produsele din oferta MIT-MOB.

„În prezent ne concentrăm atenția pe produse luxury, premium.

Sunt colecții de top, piese rafinate, exclusiviste, având în vedere că lucrăm cu o mare parte dintre furnizorii noștri cu contracte de exclusivitate. Ne adresăm celor care sunt dispuși să aloce un buget mai generos pentru mobilarea casei, pentru care calitatea este primul reper în alegerea mobilierului.

În schimb, le oferim produse de care se vor bucura un timp îndelungat”, a mai precizat administratorul MIT-MOB.

Compania lucrează actualmente cu o gamă largă de furnizori din România, Spania, Italia, Turcia, Polonia, Anglia etc.

Asta înseamnă produse variate ca stil și tendințe, diversitate, posibilități nenumărate pentru cei care își doresc fie să își redecoreze integral locuința, fie să aducă un suflu nou.

O casă de la A la Z cu MIT-MOB

Produsele din oferta MIT-MOB pot fi personalizate în funcție de preferințele și necesitățile clientului.

„Orice dimensiune, orice culoare”, ne asigură reprezentanții societății.

O altă componentă importantă în activitatea firmei o reprezintă realizarea de mobilier la comandă pentru orice încăpere a unui cămin, spații comerciale sau HoReCa.

„Lucrăm foarte mult mobilier la comandă, din MDF, de înaltă calitate. Avem toate mijloacele de a mobila și accesoriza o casă, un spațiu, de la A la Z, de la parchet, montajul ușilor, la mobilier, covoare, perdele, etc. Oferim servicii complete de amenajare, de la proiectare, până la montaj”.

Consultanții de la MIT-MOB sunt pregătiți să ghideze clienții către cele mai bune alegeri, de proiecte mai ample ocupându-se designeri specializați în planificarea încăperilor, stil și culoare.

Pentru clienții care-i aleg pe cei de la MIT-MOB ca parteneri în amenajarea locuinței, proiectarea este gratuită.

 

Clienți din toată țara

MIT-MOB este unul dintre jucătorii importanți de pe piața home&deco la nivel național.

Clienți din toată țara, chiar din marile orașe și din Capitală, calcă pragul showroom-ului pentru produsele și ideile MIT- MOB.

Mai mult, compania are în portofoliu spații comerciale și HoReCa din Constanța, Mamaia, București etc.

„Vin clienți din Brașov, Iași, Galați, Timișoara, Cluj și asta pentru că indiferent de preferințe, de stil, e imposibil ca noi să nu avem o soluție, să nu avem produse în portofoliu care să se potrivească cu ceea ce caută. Ne respectăm clienții, oferim garanție pentru produse, ne ambiționăm să facem totul cu atenție și în cel mai profesionalist mod cu putință”, au mai completat reprezentanții MIT - MOB.

Atenția la detalii este de asemenea o preocupare a acestora, una dintre mărcile showroom-ului fiind uleiul de parfum MIT 168, personalizat în Dubai, cu o persistență îndelungată, disponibil la vânzare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MIT-MOB Suceava: Cel mai mare showroom de mobilă din Moldova, cu produse premium și colecții luxury.
 Vizualizări articol: 1974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
MIT-MOB Suceava: Cel mai mare showroom de mobilă din Moldova, cu produse premium și colecții luxury4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei