Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 271 (8495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alianțe

Deputatul Florin Pușcașu anunță că „Polul Suveranist Românesc” ce se formează în jurul AUR începe să se consolideze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu a anunțat joi că Polul Suveranist Românesc ce se constituie în jurul acestei formațiuni politice începe să se consolideze. Florin Pușcașu a precizat în cadrul unei conferințe de presă că are o veste bună pentru români și nu tocmai îmbucurătoare pentru oponenții AUR. „Partidul Alianța pentru Unirea Românilor se consolidează. Alături de AUR, în afara partidelor deja cunoscute aflate cu noi într-o alianță, Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, se alătură într-un pol suveranist național românesc un al treilea partid, Forța Identității Naționale. Suntem pe zi ce trece mai puternici”, a precizat Pușcașu. El a subliniat faptul că mulți dintre românii care se organizează în diverse formațiuni politice aleg să vină alături de AUR pentru a întări rândurile în lupta dusă de acest partid împotriva celor care „guvernează anti-românește și anti-național de mai bine de 33 de ani”. 

Florin Pușcașu a subliniat faptul că ținta AUR este ca înainte de alegerile de anul viitor să ajungă la 51% în opțiunile de vot ale românilor pentru a putea guverna România în folosul românilor, „spre deosebire de toate guvernările de până acum”. „Pentru aceasta o să avem nevoie de toți românii care înțeleg să ducă lupta românește, pentru români. De aceea îi îndemnăm pe toți cei care gândesc și simt românește, care au energia de a se alătura luptei noastre să vină alături de AUR în acest nou Pol Suveranist Românesc”, a precizat deputatul AUR de Suceava.

Pe de altă parte, el a precizat că AUR își dorește să aducă în partid și alți parlamentari care împărtășesc lupta acestei formațiuni. „Nu e vorba de traseism politic, așa cum am fost acuzați. Țelul nostru este de a atinge pragul de 50 de parlamentari, deputați și senatori, în grupul AUR pentru a putea realiza ceea ce până acum ne-a fost imposibil, respectiv contestările la Curtea Constituțională pentru inițiativele care ni se par nefirești”, a explicat Lucian Pușcașu. El a mai spus că AUR dorește să ajungă la un număr de 50 de senatori și deputați în condițiile în care parlamentarii aflați la guvernare sau din opoziție refuză să semneze demersurile legitime făcute de AUR în ceea ce privește contestările cu privire la politicile promovate și implementate de PSD și PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Florin Pușcașu anunță că „Polul Suveranist Românesc” ce se formează în jurul AUR începe să se consolideze.
 Vizualizări articol: 2034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Florin Pușcașu anunță că „Polul Suveranist Românesc” ce se formează în jurul AUR începe să se consolideze1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei