Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 259 (8483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Primul Târg de adopție organizat de Asociația Prodog Suceava și Cabinetul Veterinar Premium Vet are loc duminică, 5 noiembrie, în parcarea Shopping City Suceava

Asociația Prodog Suceava și Cabinetul Veterinar Premium Vet, alături de câteva business-uri locale susținătoare ale cauzei câinilor abandonați care au nevoie de familii, organizează duminică, 5 noiembrie, în parcarea Shopping City Suceava, un Târg de adopție.

Sunt așteptați toți sucevenii care doresc să adopte un suflet cald, un prieten pentru toată viața, precum și cei care, alături de organizatori, pot pune umărul la educarea publicului larg cu privire la necesitatea de a adopta, de a manifesta spirit civic și de a conștientiza problema abandonului. Asociația Prodog Suceava dorește, prin această inițiativă, să creeze un parteneriat pe termen lung în spiritul adopției câinilor abandonați, iar evenimentul programat duminică își propune să atragă atenția asupra unor aspecte precum:

  • 80% din puii de căței, din adăposturi/fostere/stradă, mor din cauza bolilor infecțioase foarte contagioase ce nu pot fi din păcate controlate întru totul;
  • rata abandonului și a despărțirii puilor de căței de mamă este foarte mare; 
  • există un risc foarte ridicat al răspândirii unor boli transmisibile chiar și față de om; 
  • câinele este un vector foarte important între noi și natură; 
  • populația are nevoie de un mediu mai curat și fără câini pe stradă;
  • imaginile dezolante cu câini accidentați de mașini pe șosele nu sunt normale;
  • locul câinelui nu este pe strada ci într-un cămin unde primește minimul de care are nevoie: deparazitări, vaccinuri, hrană și afecțiune.

 

La Târgul de adopție, sucevenii vor putea face cunoștință cu mai multe suflete calde ce așteptă să facă parte dintr-o familie iubitoare și responsabilă. Deși organizatorii fac un apel către participanți să vină cu sufletul deschis către procesul de adopție, târgul nu este doar despre adopție, ci și despre a oferi o a doua șansă la viață, iubire și fericire, misiunea celor care și-au unit forțele pentru evenimentul de duminică fiind de a aduce față în față animale merituoase cu oameni capabili să le prețuiască.

Toți sucevenii sunt rugați să împărtășească acest eveniment, să răspândească vestea și să își deschidă inima și casa în fața posibilității de a primi un nou membru, care va oferi lecția loialității și iubiri necondiționate.

Așadar, vă așteptăm duminică, 5 noiembrie, în parcarea Shopping City Suceava să ne cunoașteți, cu certitudinea că vă veți îndrăgosti de cățeii noștri!

 

Organizatori:

Asociația Prodog Suceava împreuna cu Cabinet Veterinar Premium Vet
Dr. Radu Slusariuc
Dr. Adnana Slusariuc
Împreuna cu echipa de la Cabinet Veterinar Premium Vet
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul Târg de adopție organizat de Asociația Prodog Suceava și Cabinetul Veterinar Premium Vet are loc duminică, 5 noiembrie, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primul Târg de adopție organizat de Asociația Prodog Suceava și Cabinetul Veterinar Premium Vet are loc duminică, 5 noiembrie, în parcarea Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei