Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 243 (8467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Tânăr cu permisul suspendat și suspect de consum de droguri, înregistrat de radar cu 153 de km/h în localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Și în acest weekend polițiștii suceveni au acționat cu efective sporite în cadrul acțiunii ”Blocada”, fiind trași pe dreapta pentru control, la nivel de județ, în jur de 1.000 de conducători auto.

În cadrul acțiunii, polițiștii au suspendat peste 60 de permise de conducere pentru abateri la regimul rutier și au aplicat aproape 800 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale legislației rutiere, dar și pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Dintre șoferii pericol public opriți atrage atenția un caz din noaptea de 13 spre 14 octombrie, când, în jurul orei 0.15 din noapte, un echipaj de la Biroul Rutier Suceava, care acționa pe strada Aviatorului din Șcheia, a înregistrat cu radarul un autoturism care rula cu 153 de km/h, în zona limitată la 50 de km/h.

Cel de la volan a oprit la semnalul polițiștilor, fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Bălcăuți.

Tânărul a fost verificat întâi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, după care s-a trecut la testarea cu aparatul DrugTest. 

În urma acestei testări au reieșit indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive. Tânărul a fost dus de polițiști la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Acest test în trafic este unul preliminar, însă proba la dosar este cea în baza rezultatelor probelor de sânge și urină recoltate la spital.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române a mai rezultat că același tânăr în vârstă de 20 de ani figurează cu permisul de conducere cu restricții suspendat.

Așadar, nu avea drept de a conduce pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru două infracțiuni, respectiv „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pentru viteza excesivă, tânărul din Bălcăuți a încasat și o amendă de 2.900 de lei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr cu permisul suspendat și suspect de consum de droguri, înregistrat de radar cu 153 de km/h în localitate.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr cu permisul suspendat și suspect de consum de droguri, înregistrat de radar cu 153 de km/h în localitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei