Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 234 (8458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Directori

Nume noi la conducerea unor școli din județ, la începutul acestui an școlar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începutul de an școlar a adus câteva schimbări la cârma unor unități școlare din județul Suceava, noii directori și directori adjuncți fiind numițiprin detașare în interesul învățământului pe perioadă determinată.

Foștii manageri fie și-au dat demisia, fie le-a expirat mandatul de un an și nuau mai dorit să ocupe posturi de conducere, motiv pentru care au fost înlocuiți de la 1 septembrie. Sunt și două situații în care foștii directori au decedat, în locul lor fiind numiți alți manageri.

”Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a numit prin detașare în interesul învățământului 13 directori și directori adjuncți pentru posturile rămase vacante, începând cu data de 1 septembrie 2023”, au transmis reprezentanții instituției.

Directori noi sunt 13 la număr, șapte directori plini și șase directori adjuncți.  

Cinci directori și-au dat demisia, la conducerea școlilor fiind delegate alte persoane: la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, la Școala Nr. 2 Vatra Dornei, la Școala Gimnazială Milișăuți, La Școala Gimnazială Gălănești și la Școala Gimnazială Ciprian Porumbescu.

La Școala Gimnazială Nr. 1 Vicovu de Sus, fostul director nu a semnat acordul pentru continuarea detașării.

De asemenea, și Liceul „Vasile Cocea” Moldovița are conducere nouă, după ce fostul director Gelu Clitnovici a decedat în vara acestui an.

Cât privește cei șase noi directori adjuncți, aceștia vor fi la cârma următoarelor unități: Școala „George Voievidca” Câmpulung Moldovenesc (fosta adjunctă Petronela Năstase a decedat la începutul acestui an), la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc (fostul adjunct a renunțat la funcție) și la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială Volovăț, Liceul Tehnologic Cajvana, Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți, în ultimele patru cazuri fiind înființat încă un post de director adjunct.

De menționat că la cârma școlilor sucevene sunt 212 directori plini (181 au ocupat funcția prin concurs și 31 au fost numiți prin detașare) și 61 de directori adjuncți (46 cu concurs și 15 numiți prin detașare).

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nume noi la conducerea unor școli din județ, la începutul acestui an școlar.
 Vizualizări articol: 3121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Nume noi la conducerea unor școli din județ, la începutul acestui an școlar3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei