Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 224 (8448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Consfătuire

Inspectori și profesori de arte din întreaga țară s-au reunit la Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circa 60 de profesori, inspectori de arte și metodiști din întreaga țară au participat, la finele săptămânii trecute, la Consfătuirea Națională a Inspectorilor de Arte, eveniment organizat în premieră la Suceava, la Câmpulung Moldovenesc.

Organizatori: Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Suceava - Compartimentul Arte, reprezentat de inspector școlar Arte, prof. Loredana Mihaela Ceică, și Asociația Dascăl și Artist.

Atelierele de lucru au fost coordonate de inspectorul general din cadrul Ministerului Educației prof. Cătălin Pîslaru și consilier al Ministerului Educației prof. Ana Lăcrămioara Pauliuc.

În cadrul atelierelor au fost dezbătute aspecte semnalate de cadrele didactice de arte, directorii liceelor și colegiilor de artă din țară; participanții au adus propuneri de îmbunătățire a Regulamentului specific al Colegiilor de Artă, Planurilor cadru, Programe gimnaziu/liceu, Regulamentelor Concursurilor și Olimpiadelor județene și naționale.

Activitățile din cadrul consfătuirilor au fost găzduite de Școala Gimnazială “Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, reprezentată de director Iulia Niță, profesor din cadrul Consiliului Consultativ Arte, la nivelul județului.

Au fost efectuate vizite de lucru la Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc, Muzeul Ouălor Încondeiate Lucia Condrea, Mănăstirea Moldovița.

„Colegii directori, profesori care au sprijinit organizarea evenimentului, au înțeles anvergura și importanța Consfătuirilor Naționale de Arte, desfășurate în acest an în județul Suceava, constituind un moment prielnic de a evidenția importanța activității profesorilor de arte din județ, coordonați de inspectorul de arte, prof. Loredana Mihaela Ceică, care întregește și sensibilizează și formarea artistică, culturală a elevilor județului”, au menționat organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectori și profesori de arte din întreaga țară s-au reunit la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inspectori și profesori de arte din întreaga țară s-au reunit la Câmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei