Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 207 (8431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unii la război, alții...

Doi ucraineni au făcut show prin Rădăuți, cu muzică și un pasager care saluta prin trapa autoturismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seara de sâmbătă a fost animată în sensul rău al cuvântului pe străzile din Rădăuți de un autoturism cu numere de Ucraina care a tot rulat pe străzile principale, cu muzica dată tare și cu un tânăr ieșit prin trapă, care se dădea în stambă la un mod destul de deranjant.

Deși mulți localnici au fost deranjați că polițiștii de la Rădăuți nu ar fi reacționat, mașina a fost oprită de un echipaj rutier, la volan fiind identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, cetățean ucrainean, din Cernăuți. În mașină erau în total trei tineri, dar cei vizați de poliție au fost șoferul și pasagerul ieșit prin trapă.

În seara zilei de sâmbătă, la 22.30, polițiștii au luat față de tânărul care s-a aflat la volan măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.450 lei pentru transportul persoanelor neasigurate pe geamul autoturismului și pentru faptul că nu purta centura de siguranță.

De asemenea, celui de la volan i s-au aplicat și 2 puncte penalizare.

Acestea sunt singurele măsuri care au putut fi luate legal într-un astfel de caz.

”Precizăm încă o dată că scopul dispunerii măsurilor sancționatorii în aceste cazuri promovate în mediul on-line este unul principal preventiv, de responsabilizare și conștientizare în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră și evitării tragediilor rutiere.

Atragem atenția tuturor celor pretabili sau predispuși la încălcarea legislației rutiere că polițiștii vor dispune în continuare măsuri din cele mai ferme în cazul abaterilor care pun în pericol siguranța rutieră, comportamentele de tip teribilist nefiind tolerate.

Facem încă o dată apel la toți participanții la trafic să respecte legislația rutieră. Mulțumim totodată reprezentanților mass-media și tuturor cetățenilor care aduc în atenția noastră astfel de derapaje comportamentale pentru a putea aplica prevederile legale și a spori astfel gradul de siguranță rutieră”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi ucraineni au făcut show prin Rădăuți, cu muzică și un pasager care saluta prin trapa autoturismului.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi ucraineni au făcut show prin Rădăuți, cu muzică și un pasager care saluta prin trapa autoturismului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei