Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 181 (8405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Cușnir: Jumătate dintre suceveni au ales să plece în străinătate izgoniți de sărăcia generată de administrația Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele executiv al Organizației Municipale Suceava, Dan Ioan Cușnir, consideră că sucevenii au plecat în număr foarte mare la muncă în străinătate deoarece județul este subdezvoltat din punct de vedere economic. Dan Ioan Cușnir a adăugat că de acest lucru se fac vinovați președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dar și primarul și primarul Sucevei, Ion Lungu. „Amândoi ne explică cât de mult bine au făcut, cât de tare au dezvoltat județul și cât de mult au modernizat Suceava. Gheorghe Flutur o face prin chiuituri și strigături pe la tot felul de festivaluri, nunți și cumetrii, iar Ion Lungu o face prin cântări la microfon, ușor de asemuit cu zgomote sinistre și ciudate pe la Revelioane, Zilele Sucevei și Festivalul Plăcintelor”, a spus Cușnir. El a arătat că un studiu al Institutului Național de Statistică arată că în clasamentul salariilor nete din România, Suceava se află pe locul 38 din 42, fiind întrecută de județe precum Tulcea, Sălaj, Călărași, Giurgiu, dar și de Vaslui și Botoșani.

„Eram obișnuiți ca Suceava să fie alături de Tulcea și Sălaj peste Botoșani și Vaslui, dar aceste județe au trecut pe lângă Suceava, la fel ca chiuiturile lui Flutur Gheorghe de <oacaca, oacaca> pe lângă urechile investitorilor. Încă puțin și vor râde și cei din Teleorman de Bucovina lui Flutur Gheorghe”, a precizat președintele executiv al PSD Suceava. El consideră că mai grav este faptul că în timp ce creșterea medie a investițiilor în România este de 4,8%, în Suceava, creșterea este de sub 1%, ceea ce arată că județul condus de Gheorghe Flutur nu ține pasul cu restul țării.

„Asta este adevărata față a lui Gheorghe Flutur, un fel de repetent în administrație. Un codaș înfumurat care se ține țanțos, care în loc de centuri ocolitoare la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului se ocupă de hore și nunți, în loc de parcuri industriale și incubatoare de afaceri se ocupă de festivism ieftin pe toloacă, în loc de creșterea calității vieții sucevenilor se ocupă de chimir și bundiță”, a declarat Cușnir. El a adăugat că aceasta este adevărata explicație a faptului că jumătate dintre suceveni au fugit din județ, alegând să muncească în străinătate izgoniți de sărăcia generată de administrația județeană condusă de Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Cușnir: Jumătate dintre suceveni au ales să plece în străinătate izgoniți de sărăcia generată de administrația Flutur.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dan Cușnir: Jumătate dintre suceveni au ales să plece în străinătate izgoniți de sărăcia generată de administrația Flutur1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei