Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 181 (8405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Suceava, în topul orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand, în România

Vineri, 4 August 2023 (17:20:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Este începutul unui weekend în care se anunță temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară, iar sute de mii de români vor căuta un ștrand sau o piscină pentru a se răcori și a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi.

Dar cu bugetele strâmtorate de creșterea galopantă a prețurilor, o ieșire la ștrand poate fi foarte costisitoare, în cele mai multe orașe din țară.

Pentru a veni în ajutorul celor care caută să se relaxeze o zi la ștrand și care trebuie să fie atenți la bugetul familiei, echipa ClubulCopiilor.ro a făcut o analiză a costurilor de intrare la ștrandurile din orașele reședință de județ.

Au inclus în această analiză costurile de intrare pentru o zi de weekend la ștrandurile sau aquaparkurile din toate orașele reședință de județ din țară. În orașele în care oferta locală este variată au selectat ștrandul cu cel mai mic preț de intrare, ceea ce nu înseamnă că reprezintă și cea mai căutată destinație de relaxare și răcorire.

Cel mai mic tarif de intrare la un ștrand din România este de doar 5 lei pentru adulți în Drobeta-Turnu Severin, urmat de Miercurea Ciuc (10 lei), în vreme ce la Sibiu, Deva și Râmnicu Vâlcea tariful de intrare este de 15 lei.

Suceava se situează aproape de aceste orașe cu un tarif de 20 de lei pentru un adult și 10 lei pentru un copil în weekend.

La capătul opus se află orașele Brașov – 95 lei, Botoșani – 70 lei, Cluj-Napoca - 60 lei și Galați – 60 de lei.

De menționat că în cazul orașelor Brașov și Botoșani, în lipsa unor ștranduri publice, a fost luat în considerare prețul de intrare la aquaparkurile din oraș. De obicei intrarea la acestea este semnificativ mai mare decât la un ștrand public, dar și serviciile și facilitățile oferite sunt net superioare.

Nu există ștranduri (momentan deschise) în orașele Alba Iulia, Slobozia, Constanța, Ploiești, Buzău și Tulcea.

Lista completă a tarifelor la ștrand în România este publicată pe clubulcopiilor.ro, un director web unde părinţii pot găsi cu ușurință informaţii despre grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, idei pentru excursii în natură, atracții turistice, restaurante prietenoase cu copiii, precum și diverse evenimente adresate familiilor din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, în topul orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand, în România.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Suceava, în topul orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand, în România3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei