Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 119 (8343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jungla de pe șosele

Șoferul unei autoutilitare care transporta cherestea a gonit kilometri întregi cu poliția după el

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au avut parte de un caz de urmărire în trafic total atipic, șoferul care nu a vrut să oprească la semnal conducând o autoutilitară care transporta cherestea. S-a întâmplat luni, în jurul orei 14.50, când echipajul de la Gălănești efectua control trafic pe raza comunei Bilca și a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare înmatriculate în Marea Britanie care se deplasa pe direcția Bilca-Frătăuții Noi.

Conducătorul autoutilitarei nu a oprit și a intrat pe câteva drumuri secundare, cu mașina de poliție după el. Somat prin portavoce să oprească, șoferul a revenit cu autoutilitara pe drumul județean și a continuat să ruleze în viteză spre Frătăuții Noi.

Urmărirea a continuat pe drumul județean în jur de 3-4 kilometri, timp în care, au consemnat în raport polițiștii din echipaj, fugarul a blocat în mod repetat autospeciala de serviciu, rulând pe mijlocul drumului și pe contrasens.

Șoferul fugar s-a oprit abia când a ajuns în curtea unui imobil din comuna Frătăuții Noi, unde a coborât din mașină și a încercat să fugă pe jos, fiind însă prins în scurt timp.

Polițiștii au trecut la verificarea în amănunt a mașinii și a celui de la volan, Florin Farcaș, din Frătăuții Noi. Pentru cherestea nu exista niciun aviz, iar autoutilitara a ajuns la Ocolul Silvic Putna, unde, în urma inventarierii, a rezultat că era transportată cantitatea de 2 mc cherestea rășinoase, cu o valoare de aproximativ 1.850 de lei.

Lemnul a fost confiscat, iar pentru transportul fără acte de proveniență cel de la volan a încasat o amendă de 2.000 de lei.   

De asemenea, șoferul a fost sancționat la regimul rutier pentru neoprire la semnal și circulație pe contrasens, cu amendă în cuantum 1.595 lei, fiind luată și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

S-a mai stabilit că autoutilitara nu avea nici poliță RCA valabilă.

În timp ce polițiștii din echipajul de la Gălănești lucrau la acest caz, la Frătăuții Noi a mai fost oprită o autoutilitară care transporta lemn, cu numere de Portugalia.

Nici în acest caz localnicul de la volan nu avea vreun document pentru lemnul transportat. În urma inventarierii materialului lemnos s-a stabilit faptul că acesta transporta cantitatea 3,41 mc lemn rotund rășinoase, în valoare de 960 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul unei autoutilitare care transporta cherestea a gonit kilometri întregi cu poliția după el.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferul unei autoutilitare care transporta cherestea a gonit kilometri întregi cu poliția după el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei