Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 119 (8343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cel mai bun titlu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dincolo de meritatul titlu al Farului, cel mai bun titlu l-a dat Alin Buzărin în Gazetă, ”Normalității i-a trecut glonțul pe la ureche”, referindu-se la câștigarea campionatului în meci direct. Farul a învins-o pe FCSB, ba chiar întorcând de la 0-2, astfel că titlul a fost obținut firesc, de un antrenor și echipa sa, în loc de o parodie de antrenor și terenul său de joacă. Doar că apucăturile lui Becali nu sunt joacă de tip ludic, ci joacă din aia cu destine. Antrenorii săi dezbrăcați de meserie aproape că nu își mai revin. Uitați-vă la cine a retrogradat direct, la cine joacă barajul. Dică, după un început cu hei-rup la Mioveni, a plecat după un șir ireal de înfrângeri, una după alta! Iar Petrea, despre care se spunea că știe meserie, doar că nu era lăsat la FCSB, a retrogradat direct după ce a fost antrenor la Chindia cap-coadă în acest sezon! Iar mai la deal un loc îl găsim pe Bogdan Argeș Vintilă, cel care e la baraj doar pentru că a fost bătaia mare între cine e mai slab, doi pe trei locuri. Fostul portar al Argeșului a avut șansa unui ultim meci cu Petrolul, echipă fără obiectiv în lipsa licenței pentru cupele europene. Și dacă ar fi doar antrenorii... Mulți jucători, iar când spun mulți mă gândesc la aproape toți, regresează la clubul numit FCSB, tocmai pentru că acolo antrenorul nu contează, deci nici antrenamente profesioniste nu au cum să se facă. De ce să te implici la antrenament, ca jucător, dacă știi că nu pe antrenor trebui să-l impresionezi? Așadar, deși acolo e literalmente balamucul, fapt confirmat ediție după ediție, prostia celor ce îl aleg se manifestă plenar, așteptând rezultat diferit doar pentru că se cred ei mai cu moț sau mai norocoși. Iată-l pe Florinel Coman, după ani de zile de regres, când ajunsese de batjocură în declarațiile lui Becali, încercând să scoată capul, să se extragă din mocirlă. A ajuns la 25 de ani, nu mai e o speranță, simte că trece cariera pe lângă el. A avut contribuție consistentă în acest play-off, mai mare decât în sezonul regulat, ceea ce nu e normal, oricum ai întoarce-o. Unde era Florinel Coman când FCSB încasa 0-10 de la Silkeborg? Unde era Octavian Popescu, unde e el acum? A ajuns rezervă un tânăr cu calități certe, cum nu s-a mai văzut de multă vreme la un fotbalist român, dacă nu scapă mai repede de acolo se pierde și el, îl pierdem și noi. Altfel, felicitările mele cele mai sincere pentru Farul și Gică Hagi, pentru Constanța, orașul de la malul mării apărând pentru prima dată pe harta campioanelor!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai bun titlu.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cel mai bun titlu5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei