Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 112 (8336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu profesorul Mircea Oroian, despre performanță și falsificarea alimentelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prof. univ. dr. ing. Mircea Oroian, invitatul din această săptămână al podcastului „Interviurile Monitorul”, este unul dintre cei mai tineri profesori universitari din țară, titlu academic pe care l-a obținut la doar 30 de ani, vârstă la care a devenit și decan al Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Inițial a vrut să se facă medic, dar a renunțat din cauza problemelor financiare ale familiei. A ales Inginerie Alimentară, domeniu în care a ajuns să facă performanță, fiind apreciat la nivel internațional pentru cercetările sale.

 

Mircea Oroian ne-a povestit care a fost prima reacție pe care a avut-o în birou, în prima zi ca decan și ne-a explicat cum se falsificau produsele lactate acum 30 de ani, cum se falsifică astăzi și ce tip de falsificare a alimentelor este periculos pentru organism.

 

Din podcastul pe care îl puteți viziona integral pe canalul de YouTube al „Monitorului de Suceava”, puteți afla și care este cel mai simplu mod de a falsifica mierea de albine, cum au ajuns să vând chinezii orez din plastic, dar și cum învăță studenții Facultății de Inginerie Alimentară de la chefi care au lucrat în restaurante cu stele Michelin.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu profesorul Mircea Oroian, despre performanță și falsificarea alimentelor.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cu profesorul Mircea Oroian, despre performanță și falsificarea alimentelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei