Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 112 (8336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cele mai frumoase rochii scurte pentru sezonul de vară 2023

A început numărătoarea inversă până venirea oficială a primelor zile de vară! Dă-ți frâu liber imaginației și transformă-ți garderoba cu cele mai cool piese vestimentare ale momentului. Îți dăm o mână de ajutor și îți prezentăm astăzi cele mai frumoase rochii scurte pentru sezonul de vară 2023.

 

Vara este anotimpul ideal pentru joaca stilistică. Materiale naturale, printuri, culori, forme, toate acestea îți oferă tot ceea ce ai nevoie ca să îți creezi ținute potrivite atât pentru silueta ta, cât și pentru personalitatea ta.

Adesea este dificil să îți cumperi haine noi. Nu reușești să găsești tot ce îți dorești în același loc, pierzi timp, stai la cozi. O activitate atât de plăcută devine imediat o corvoadă, în această situație. Însă, acum poți să găsești mult mai ușor cele mai frumoase rochii scurte pentru sezonul de vară 2023 pentru că ai acces rapid la brandurile Fashion Days, recunoscute la nivel internațional pentru calitatea excelentă a produselor lor.

Care sunt cele mai frumoase rochii scurte pentru sezonul de vară 2023?

Vara poți purta rochii scurte în parc, la petreceri, la malul mării sau când ieși cu prietenii. Dacă găsești un model potrivit, poți să porți un astfel de articol chiar și la locul de muncă.

O rochie tricou este o variantă pentru zilele în care vrei confort și libertate. O poți combina ușor cu o pereche de încălțăminte sport sau chiar niște sandale simple, cu talpă joasă. Pentru o variantă jucăușă, poți alege dintre modelele cu imprimeuri amuzante.

Rochiile lejere, cu imprimeu floral, poate chiar pe un singur umăr, sunt potrivite inclusiv pentru o petrecere de vară. Merg de minune cu sandale cu toc subțire, prețioase, cu niște cercei mai masivi, tip statement, dar și cu o coafură lejeră.

O rochie fără mâneci, în nuanțe de negru sau bej, pot fi combinate cu o pereche de stiletto clasici și o geantă tip business, pentru o ținută perfectă la job. Rochiile de sifon sau cu șnur în talie, în culori pastelate, îți dau o stare de bine în serile minunate de vară, fiind exact acea pată de culoare de care ai nevoie în viața ta.

Dacă nu ești fană de rochii scurte, atunci trebuie neapărat să verifici și brandurile Fashion Days care îți oferă acum o varietate fabuloasă de modele de pantaloni scurți. Ai de ales dintre sute de variante, de culori și materiale, ca să îți construiești o garderobă pe placul tău.

Mai sunt doar câteva săptămâni până când începe vara! Dacă vrei să îți reînnoiești garderoba pentru sezonul cald, poți face acum shopping rapid și simplu, chiar din confortul casei tale. Cumpărăturile online te scapă de stresul alergatului prin magazine, iar varietatea de modele este mult mai impresionantă pe Fashion Days, cel mai cool magazin online de fashion. Plătești în doar câteva minute, într-un mod sigur, apoi îți rămâne doar să te bucuri de toate produsele la care ai visat!

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai frumoase rochii scurte pentru sezonul de vară 2023.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai frumoase rochii scurte pentru sezonul de vară 20230.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei