Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 112 (8336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce face espressoarele DeLonghi să fie speciale?

Producătorul De'Longhi este considerat lider mondial pe piața mașinilor de cafea de peste 30 de ani. Urmărind tradițiile italiene, tehnologiile moderne și inovațiile, acest producător în particular oferă o gamă largă de mașini de cafea pentru iubitorii de cafea care doresc să se bucure de o cafea de înaltă calitate, pregătită de un barista, acasă. Oricine poate savura cafea cu gust exclusiv cu un espressor De'Longhi.

 

Acest expert în prepararea cafelei italienești sugerează mai multe tipuri diferite de mașini de cafea: automate și semiautomate.

Mașinile automate de cafea îți permit să pregătești o ceașcă plăcută de cafea din boabe măcinate proaspăt, printr-o simplă apăsare a unui buton. Vei putea crea și salva rețetele tale: să schimbi intensitatea cafelei, nivelul de măcinare și volumul. Și dacă consideri procesul de preparare a cafelei ca pe o plăcută procedură zilnică, îți sugerăm o mașină semiautomată "barista" la tine acasă, care îți va permite să experimentezi și să încerci să prepari cea mai bună ceașcă de cafea pe cont propriu.

 

Cum poți distinge acest lider global de pe piața mașinilor de cafea de ceilalți? Iată 5 motive pentru care acest producător în particular merită alegerea ta.

1. Îngrijire și curățare ușoară

Toată lumea ar trebui să știe că nu vei obține o ceașcă delicioasă de cafea dintr-o mașină de cafea murdară. Cea mai importantă parte a procesului de curățare este îngrijirea sistemului de lapte și a unității de preparare a cafelei. Un espressor De'Longhi se caracterizează prin întreținerea automată a sistemului de lapte - mașina va clăti sistemul de lapte de fiecare dată când apeși un buton. Unitatea de preparare are o unitate de preparare detașabilă, astfel că este foarte ușor și simplu de curățat - pur și simplu o clătești sub jet de apă. Nu va trebui să chemi persoane specializate sau să cumperi produse scumpe de întreținere pentru a îndepărta uleiurile de cafea.

 

2. Au râșniță de cafea din oțel

Calitatea cafelei proaspăt preparate depinde în primul rând de tipul și nivelul de prăjire. Un rol la fel de important îl are și tipul de râșniță: din oțel sau ceramică.

Cele din oțel sunt cunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor. Spre deosebire de cele ceramice, ele sunt mai rezistente la deteriorare și uzură pe termen lung. De'Longhi folosește doar măcinătoare de cafea din oțel în toate mașinile lor de cafea, astfel încât poți alege nivelul de măcinare și să pregătești o ceașcă de cafea cu intensitatea și densitatea preferate. Pentru a pregăti un espresso puternic, nivelul de măcinare ar trebui să fie mai mic, iar dacă îți place o cafea ușoară și răcoritoare - măcine boabele la un nivel mai ridicat.

 

3. Sistem automat de lapte

Experții în prepararea inovatoare a cafelei sugerează mașini de cafea cu sistem automat de lapte "LatteCrema" care permite pregătirea unui Latte Macchiato sau Cappuccino cu spumă de lapte densă printr-o singură apăsare a unui buton. În timpul procesului de preparare a laptelui, sistemul utilizează doar cantitatea de lapte necesară pentru o porție, iar laptele rămas este depozitat într-un recipient pentru lapte, care poate fi păstrat și în frigider și folosit doar când este necesar.

Întreținerea sistemului de lapte este extrem de ușoară - sistemul este format doar din 6 componente, care sunt ușor de demontat și, în scopul economisirii timpului, pot fi spălate în mașina de spălat vase.

 

4. Sistem de încălzire "Thermoblock" - pentru menținerea temperaturii ideale

Gustul perfect va fi asigurat de un sistem de dublu bloc termic. Un espressor De'Longhi cu sisteme automate de lapte mențin temperatura adecvată pe tot parcursul procesului de preparare a cafelei. Un bloc termic este dedicat preparării cafelei, iar al doilea - încălzirii laptelui. Cu toate acestea, acest sistem este mult mai mic decât un încălzitor obișnuit, astfel încât mașina de cafea în sine este mai compactă și are tendința de a se încălzi mai rapid.

 

5. Îți poți crea propriul meniu

Îți place să experimentezi și nu poți găsi opțiunea potrivită de cafea în meniul sugerat? Cu fiecare espressor DeLonghi vei putea crea și programa rețetele tale preferate - astfel, fiecare membru al familiei va fi fericit cu propria lor băutură de cafea individuală.

Probabil că ai fi de acord că în serile răcoroase și ploioase de weekend, o ceașcă de cafea neagră ar îmbunătăți confortul cu căldură, iar o mică ceașcă de espresso dimineața cu siguranță te va ajuta să te trezești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce face espressoarele DeLonghi să fie speciale?.
 Vizualizări articol: 600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce face espressoarele DeLonghi să fie speciale?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei