Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 103 (8327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În municipiul Suceava

Un hotel cu SPA și un centru socio-medical de îngrijiri paliative, geriatrice și de urgență ar urma să fie construite mai sus de Metro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Terenurile din zona Metro continuă să atragă noi și noi dezvoltări imobiliare de mare anvergură. Cele mai noi proiecte imobiliare pentru care documentația de autorizare este în curs de elaborare sunt ale unui nou hotel cu SPA și 90 de camere, care va asigura și aproximativ 25 de noi locuri de muncă, dar și cel al unui Centru socio-medical destinat îngrijirilor paliative, geriatrice și de urgență, cu 200 de saloane, care va duce la crearea a aproximativ 60 de locuri de muncă.

Ambele proiecte sunt inițiate de către un investitor cu renume - POLARIS CAFE SRL, cu sediul în Șcheia, care deține hotelurile Polaris și Balada, dar și Hotelul Prestige, din zona Metro, în preajma căruia se află și terenurile pe care vor fi ridicate noile clădiri.

 

Cel mai mare centru de îngrijiri paliative din județ, în municipiul Suceava

Conform documentațiilor depuse la Primăria Suceava, în vederea autorizării, Centrul socio-medical destinat îngrijirilor paliative, geriatrice și de urgență va fi cel mai mare din județ.

Centrul socio-medical va fi o clădire cu 8 niveluri - demisol, parter și șase etaje, în care vor fi amenajate circa 200 de saloane, din care 100 pentru Secția Paliative și 100 pentru Secția de Geriatrie.

Imobilul va avea acces la principala arteră de circulație a Sucevei – bulevardul 1 Decembrie 1918 - și va avea asigurate minim 25 de locuri de parcare în subteran și minimum 36 supraterane.

Centrul socio-medical pe care îl vor dezvolta cei de la Polaris ar urma să fi deservit de un număr maxim de 60 de angajați.

Un nou hotel în zona de intrare în municipiu

Un proiect interesant se anunță a fi și cel al noului hotel care va apărea în zona de intrare în municipiul Suceava, dinspre Fălticeni, adică o zonă în care sunt cele mai multe oferte de cazare din oraș.

Conform documentației, elaborarea PUZ-ului cu regulamentul de urbanism aferent pentru construire hotel este pentru zona de “Intrare E85 în Municipiul Suceava” pe un teren proprietate privată în suprafață totală de 2500 mp, identic cu parcelele cadastrale nr. 41293 (1250mp) și nr. 41891 (1250mp), situat în intravilanul municipiului Suceava, pe bdul 1 Decembrie 1918, f.n..

Accesul se va face prin parcela adiacentă, cea a ansamblului Prestige.

Clădirea, care va ocupa maximum 1000 de mp din cei 2500 mp existenți, va fi cu 6 sau 7 niveluri – subsol tehnic, parter, patru etaje și un etaj tehnic.

În jurul acesteia vor fi amenajați 750 de mp de spații verzi și 625 mp de alei auto și pietonale, dar și locuri de parcare.

Hotelul ar urma să dețină și un centru SPA, iar numărul maxim de angajați ar urma să fie de 25.

Ambele proiecte sunt în dezbatere publică, iar publicul interesat poate să transmită municipalității observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un hotel cu SPA și un centru socio-medical de îngrijiri paliative, geriatrice și de urgență ar urma să fie construite mai sus de Metro.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un hotel cu SPA și un centru socio-medical de îngrijiri paliative, geriatrice și de urgență ar urma să fie construite mai sus de Metro3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei