Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 88 (8312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Al doilea an consecutiv

Elevul câmpulungean Teodor Cârloanță s-a calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie, din Dubai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Teodor Cârloanță, elev în clasa a XI-a, la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie care va avea loc în Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 03-12 iulie 2023.

La faza națională a Olimpiadei de Biologie, care s-a desfășurat în perioada 10-14 aprilie, la Iași, și la care au participat 274 de elevi din toată țara, Teodor s-a clasat al treilea, obținând un merituos premiu III.

La proba de selecție pentru lotul lărgit au participat 51 de elevi din clasele IX-XII care au obținut premii și mențiuni, 20 dintre ei fiind selectați în urma unui test din materia celor patru ani de liceu.

„Biologia este un domeniu care nu doar mi-a stârnit curiozitatea prin complexitatea ei, ci mi-a schimbat și viața. Rezultatul de anul acesta mi-a dat și mai multă încredere. Mulțumesc pe această cale doamnei profesoare Zancu Daniela, alături de care am aprofundat tainele biologiei, doamnei director Carp Dorina, întregului colectiv profesoral și, nu în ultimul rând, familiei care m-a încurajat și susținut”, spune Teodor.

Trebuie menționat că datorită rezultatelor sale deosebite, Teodor este admis încă de anul trecut la oricare dintre facultățile de medicină din țară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevul câmpulungean Teodor Cârloanță s-a calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie, din Dubai.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Elevul câmpulungean Teodor Cârloanță s-a calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie, din Dubai5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei