Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 88 (8312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

40 de familii necăjite din Mușenița au primit alimente pentru masa de Paște din partea voluntarilor ATOS

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

40 de familii necăjite din Mușenița au primit alimente pentru masa de Paște din partea voluntarilor Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS). Chiar în Joia Mare, însoțiți de pr. Justinian-Remus A. Cojocar, coordonatorul tinerilor ATOS, voluntarii suceveni au bătut la casele oamenilor nevoiași din satele Climăuți, Baineț, Vicșani, Băncești și Vășcăuți, comuna Mușenița, localități aflate la frontiera României cu Ucraina, pentru a le oferi daruri, alimente, pentru a le face o bucurie bătrânilor și copiilor înainte de Sărbătoarea Învierea Domnului.

„Este al patrulea an în care voluntarii ATOS ajung în comuna Mușenița, pentru a le împărți celor nevoiași bunătăți pentru masa de Paște. Ne-am bucurat că am găsit copiii din aceste familii nevoiașe sănătoși, am aflat că merg la școală, că în ciuda dificultăților financiare nu au abandonat școala. Chiar dacă erau familii numeroase, copiii erau spălați, îmbrăcați curat, curțile erau îngrijite. Mulțumim lui Dumnezeu pentru sănătate și vremea bună, mulțumim că am putut ajunge și în acest an la familiile din Mușenița, greu încercate de soartă. Bătrânilor care nu se puteau deplasa până la poartă, tinerii noștri le-au dus pachetele cu alimente până în casă, oferindu-le și un zâmbet, o încurajare. Familiile necăjite cu mulți copii, bătrânii și oamenii bolnavi ne-au primit cu mare bucurie, iar tinerii noștri au avut lacrimi în ochi. Bunul Dumnezeu să răsplătească jertfa fiecăruia”, ne-a spus pr. Justinian-Remus A. Cojocar. El i-a mulțumit în mod deosebit Mariei Cernovschi, din Mușenița, și oamenilor ei de bine care „au dăruit cu multă dragoste și care s-au implicat în acest proiect umanitar”. Mulțumiri se îndreaptă și spre Asociația Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei”, care a sprijinit financiar o parte din darurile care au ajuns la nevoiași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 40 de familii necăjite din Mușenița au primit alimente pentru masa de Paște din partea voluntarilor ATOS.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
40 de familii necăjite din Mușenița au primit alimente pentru masa de Paște din partea voluntarilor ATOS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei