Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 88 (8312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

În trei zile, aproape 4.500 de vizitatori la Cetate și Muzeul Satului Bucovinean, dintre care 1.290 la concertul Ovidiu Lipan Țăndărică

Marţi, 18 Aprilie 2023 (15:51:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cetatea de Scaun a Sucevei și Muzeul Satului Bucovinean au avut aproximativ 4.500 de vizitatori, în weekendul de Paște, respectiv în perioada 14-17 aprilie. Conform cifrelor oferite de Muzeul Național al Bucovinei și Consiliul Județean Suceava, cei mai mulți vizitatori au fost la Muzeul Satului Bucovinean, 2.353 de persoane, iar Cetatea de Scaun a Sucevei a fost vizitată de 2.098 de persoane.

Vicepreședintele CJ Niculai Barbă a declarat că, în prima zi de Paște, la Muzeul Satului au fost 1.560 de vizitatori, dintre care 1.290 în intervalul orar 11.00-15.00, pentru concertul susținut de Ovidiu Lipan Țăndărică și Taraful „Shukar” din 10 Prăjini. La acest eveniment accesul a fost gratuit. Tot duminică, la Cetatea de Scaun au fost 645 de vizitatori.

Duminică, o parte dintre oaspeți au participat și la slujba religioasă oficiată la Biserica „Vama” din Muzeul Satului și la sfințirea coșurilor pascale. Printre aceștia s-au numărat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu soția, Ana Ilca Mureșan, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, și vicepreședintele CJ Niculai Barbă.

„Paștele în Bucovina” este o manifestare tradițională organizată de Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina și Muzeul Național al Bucovinei și în parteneriat cu administrațiile locale din tot județul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În trei zile, aproape 4.500 de vizitatori la Cetate și Muzeul Satului Bucovinean, dintre care 1.290 la concertul Ovidiu Lipan Țăndărică.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
În trei zile, aproape 4.500 de vizitatori la Cetate și Muzeul Satului Bucovinean, dintre care 1.290 la concertul Ovidiu Lipan Țăndărică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei