Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 78 (8302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rulourile exterioare, soluții pentru protecția casei, vei găsi la Alexiana Group din Rădăuți

Alexiana Group este o companie cu o experiență vastă în comercializarea soluțiilor pentru protejarea casei tale. Printre acestea, se numără rulourile exterioare și ușile de garaj, produse de calitate și adaptate nevoilor tale. Cu o echipă de specialiști și parteneri de încredere, Alexiana Group oferă servicii complete de la consultanță la instalare și întreținere. Dacă ești în căutarea soluțiilor de protecție a casei tale, ai ajuns la locul potrivit!

 

Rulourile exterioare au și o contribuție în ceea ce privește izolarea fonică. Sunt versatile și potrivite la ferestrele oricărui tip de locuință. Cât vei scoate din buzunar pentru asta? Un producător bun va ști să ofere clienților săi doar marfă de calitate la prețuri competitive. Vorbim aici despre Alexiana Group ale căror produse sunt printre cele mai solicitate pe piața de profil.

 

Rulouri exterioare, garanția protecției ferestrelor și nu numai

Printre cele mai folosite metode de protecție pentru exteriorul locuințelor se numără rulourile exterioare. Acestea pot fi comandate de la un producator de rulouri exterioare, specializat în comercializarea, dar și în transportul lor la domiciliul clientului. Astfel, compania Alexiana Group are disponibilă o gamă diversificată de modele, culori și automatizări.

Rulourile exterioare sunt confecționate din aluminiu și sunt dotate cu sisteme de acționare manuală sau automat, cu telecomandă. Spre deosebire de rulourile clasice, cele livrate de pe site-ul oficial Alexiana.ro sunt disponibile într-o gamă variată de culori. În felul acesta se pot asorta ușor cu restul construcției, având nu doar rol practic, ci și estetic în același timp. Ele pot prezenta atât carcasă pătrată, cât și rotundă, dar în cazul rulourilor cu carcasă rotundă pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit, cu rol estetic.

 

Caracteristici principale ale rulourilor exterioare

Rulourile exterioare sunt din ce în ce mai prezente la capitolul produse indispensabile pentru gospodării, dar nu numai. Ele prezintă mai multe caracteristici avantajoase: umbresc, izolează, creează intimitate și sunt totodată o măsură în plus în securitatea casei. La cerere, poate fi inclusă și plasă anti-insecte încadrată în interior.

Pot fi acționate manual sau electric. Modelele sunt diverse, culorile la fel, dar toate rulourile, fie ele simple sau cu plasă încorporată, oferă izolare termică și acustică. Implică întreținere minimă, iar reviziile necesare le veți face solicitând ajutorul echipei care le-a și montat.

 

Alte produse indispensabile livrate și montate de Alexiana Group

Compania Alexiana Group dispune și de uși de garaj secționale, uși de tip rulou și personalizate, automatizări și sisteme de aluminiu, jaluzele, rolete textile, interfoane, obloane și parasolare. Toate aceste produse pot fi comandate ușor și pot fi livrate cu tarife negociabile în toate județele țării. În plus, se oferă și echipe de montaj profesionale care oferă printre cele mai mari termene de garanție la lucrările executate. Un an de garanție poate fi obținut de clienți dacă se înregistrează online.

Pentru mai multe detalii privind produsele și livrarea lor accesați pagina oficială Alexiana, alexiana.ro. Descoperiți de asemenea showroom-ul Alexiana, din Rădăuți (Str. Calea Bucovinei nr. 90).

 

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rulourile exterioare, soluții pentru protecția casei, vei găsi la Alexiana Group din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rulourile exterioare, soluții pentru protecția casei, vei găsi la Alexiana Group din Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei