Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 78 (8302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drumurile naționale din zona de munte a județului sunt acoperite cu un strat de zăpadă de până la trei centimetri

Marţi, 4 Aprilie 2023 (20:47:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis că marți seara drumurile naționale din zona de munte a județului erau acoperite cu un strat de zăpadă de până la trei centimetri. Prefectul Alexandru Moldovan a precizat că având în vedere avertizarea meteo în vigoare de cod portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și cu depunerea unui strat de zăpadă, Secția de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc a acționat pe toate tronsoane de drum din administrare pentru menținerea fluenței circulației.

Alexandru Moldovan a precizat că a solicitat drumarilor de la SDN Câmpulung Moldovenesc să intervină cu toate utilajele pentru a asigura fluența și desfășurarea traficului rutier fără evenimente, toate cele 22 utilaje dotate cu lamă și răspânditor fiind marți seara pe teren. „Pe drumurile naționale din zona de munte a județului se circulă în condiții de iarnă pe un carosabil acoperit cu zăpadă frământată de 0-3 centimetri, înregistrându-se și blocaje în zonele Iacobeni și Mestecăniș din cauza unor autotrenuri neechipate corespunzător, fapt ce a impus coordonarea de la fața locului a operațiunilor de intervenție de către șeful SDN Câmpulung Moldovenesc, doamna Liliana Dranca”, a declarat Moldovan.

El a adăugat că și în zona de responsabilitate a SDN Suceava s-a acționat pe toate căile rutiere acoperite cu strat de zăpadă de 1-2 centimetri, cu 17 ATB, 6 multifuncționale și două buldoexcavatoare cu lamă. El a spus că probleme majore s-au înregistrat pe DN 17 Ilișești – Păltinoasa, unde două autocamioane de transport marfă au derapat pe sensul de urcare și au blocat traficul, făcând aproape imposibilă intervenția utilajelor de deszăpezire, acestea fiind blocate în coloană. Prefectul a arătat că la fața locului s-a deplasat coordonatorul activității SDN Suceava, Romeo Caciuc, în cursul serii circulația fiind deblocată parțial.

Pe de altă parte, Alexandru Moldovan a precizat că, având în vedere condițiile meteo și precipitațiile sub formă de ninsoare abundentă, Inspectoratul de Poliție Județean a dispus suplimentarea efectivelor de poliție rutieră din teren pentru monitorizarea circulației în condiții de iarnă, dar și pentru facilitarea accesului și intervenției utilajelor de deszăpezire. Prefectul a mai spus că până marți seara nu a fost necesară închiderea unor tronsoane de drum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumurile naționale din zona de munte a județului sunt acoperite cu un strat de zăpadă de până la trei centimetri.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumurile naționale din zona de munte a județului sunt acoperite cu un strat de zăpadă de până la trei centimetri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei