Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 67 (8291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cele mai bune opțiuni de laptop din gama Lenovo

Calculatorul a devenit un bun necesar. Fie că ești student și ai nevoie de el să îți vină de ajutor pentru proiectele de la școală sau te folosești de el pentru muncă, computerul are un rol foarte important în viața ta. Asta îl face să fie aproape indispensabil. Prin urmare, trebuie să te asiguri că atunci când cumperi un computer, faci o investiție înțeleaptă. Tot timpul este mai bine să aloci un buget mai mare pentru electrocasnicele importante, deoarece calitatea ar trebui să fie pe primul loc.

Totuși, pe lângă muncă sau proiecte, un computer mai are și funcția de divertisment. În funcție de caz, asta înseamnă vizionarea filmelor și serialelor, jucatul jocurilor video, ascultatul muzicii, etc. Pentru a nu avea probleme cu niciun fel de activitate, ai nevoie de un calculator bun la toate. Pe lângă asta, în lumea dinamică în care trăim, este necesară și flexibilitatea, prin urmare un laptop e cea mai bună opțiune. Poți să îl iei cu tine oriunde, în orice moment, ai nevoie doar de un ghiozdan sau de o husă în care să îl transporți.

Pentru a-ți face alegerea mai ușoară, în următorul articol vei afla care sunt aspectele la care trebuie să fii atent atunci când îți cumperi un computer. De asemenea, îți vom prezenta cele mai bune două opțiuni din gama Lenovo. Una pentru uzul de zi cu zi sau pentru munca de birou și una potrivită pentru cei care vor laptop pentru a se juca diverse jocuri

 

1. Aspecte la care să fii atent

În primul rând, atenția ta trebuie să se îndrepte către procesor. Este inima unui calculator și componenta care lucrează cel mai mult când laptopul e activ. Un procesor cât mai performant înseamnă rezultate mai bune și viteză sporită de realizare a acțiunilor. Următoarea piesă importantă este placa video. Totuși, importanța ei este determinată de activitățile pe care le desfășori pe calculator. Există două tipuri de plăci, integrată și dedicată. O placă video integrată se potrivește persoanelor care vor un calculator pentru munca de birou, pentru filme sau doar pentru treburi zilnice, în timp ce una dedicată este pentru editări video, jucatul pe calculator sau pentru orice necesită o calitate înaltă a imaginilor.

Celelalte două componente importante sunt hard disk-ul și memoria RAM. Un hard disk SSD este cea mai bună opțiune de pe piață și garantează cele mai bune rezultate cu viteză de operare rapidă. În această componentă sunt stocate toate datele din calculator, prin urmare este la alegerea ta dacă îți dorești mai mult sau mai puțin spațiu. Prin memoria RAM trec toate datele prelucrate de calculator, prin urmare este vitală pentru funcționarea lui.

 

2. Lenovo IdeaPad

Pentru a putea fi mai specifici în materie de componente și performanțe vom lua drept exemplu acest Lenovo Idea Pad 3 15ACH6. Acest computer este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 5600H cu 6 nuclee și o frecvență normală de 3.3 GHz și una turbo de până la 4.2 GHz. Deși are o placă video incorporată, pentru versatilitate și performanțe mai mare, procesorul este acompaniat de o nVidia GeForce GTX 1650.

Diagonala ecranului este de 15.6 inch, formatul display-ului este Full HD și rata de refresh este de 60 Hz. Tehnologia folosită pentru redarea imaginilor este IPS, prin urmare cadrele vor fi plăcute pentru ochi și nu vor deranja privirea.

Memoria RAM este de 8 GB, din cei 16 GB suportați. De asemenea, calculatorul este dotat cu un SSD de 512 GB. Printre caracteristicile pe care le oferă se numără și o cameră web HD, microfoane duale și difuzoare stereo. Autonomia bateriei este de 5 h, iar computerul cântărește 2.25 Kg.

 

3. Lenovo Legion

La fel ca la modelul anterior, vom lua un exemplu de dispozitiv. Lenovo Legion 5 Pro este unul dintre cele mai bune laptopuri ca raport calitate-preț, pentru jocuri. Sistemul constă într-un procesor AMD Ryzen 7 6800H, cu un număr de 8 nuclee și frecvență de la 3.2 GHz, până la 4.7 GHz în modul turbo. Perechea procesorului este o placă video dedicată nVidia GeForce RTX 3070.

Ecranul laptopului Lenovo Legion este de 16 inch, iar rata de refresh 165 Hz. Asta îl face ideal pentru jocuri video și pentru imagini redate fluent. De asemenea, ecranul este 100% sRGB. Memoria RAM disponibilă este de 16 GB, din cei 32 GB acceptați de dispozitiv. Iar hard disk-ul este un SSD de 512 GB.

În ansamblu, sistemul impresionează prin performanța la care poate rula cele mai noi jocuri. Totuși, un lucru aproape la fel de impresionant este autonomia bateriei. 14.1 h este timpul maxim de funcționare pe care îl are calculatorul. Pe lângă acest fapt, cântărește doar 2.49 kg.

Acestea sunt cele mai bune opțiuni pentru jocuri sau muncă de birou din gama Lenovo. Alege în funcție de nevoi și bucură-te de performanțele dispozitivelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune opțiuni de laptop din gama Lenovo.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cele mai bune opțiuni de laptop din gama Lenovo1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei