Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 47 (8271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sâmbătă agitată

Razie la Vicovu de Sus cu comercianți amendați, urmăriri, șoferi băuți prinși și un autor de tâlhărie reținut în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția orașului Vicovu de Sus a fost angrenată, sâmbătă, într-o acțiune de control tip razie, pe mai multe direcții de acțiune, de la controale în piețe la verificări în trafic și acțiuni care au urmărit dosare ce se aflau în lucru.

În prima parte a zilei, în cadrul acțiunii au fost verificați 15 agenți economici ce își desfășurau activitatea în piața orașului Vicovu de Sus. Printre aceștia au fost depistați doi comercianți care vindeau produse contrafăcute.

În aceste cazuri s-au întocmit dosare penale  privind infracțiunea de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”. De la cei doi au fost ridicate bunuri în valoare de 3.400 de lei.

Tot în cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 8 sancțiuni unor persoane care ofereau spre vânzare porci în apropierea pieței orașului Vicovu de Sus.

 

A plecat din crâșmă la volan și a gonit cu poliția după el

Spre seară s-a insistat pe controalele în trafic, iar ca de obicei la acest capitol nu aveau cum să nu fie constatate infracțiuni.

Într-unul din cazuri, ”vedetă” a fost o șoferiță, o tânără în vârstă de 25 de ani, din Straja, care avea o alcoolemie de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Un caz și mai complicat s-a înregistrat în jurul orei 21.00, când un echipaj rutier de la Vicovu de Sus a luat urma unui bărbat care a ieșit dintr-o crâșmă din Bivolărie și s-a urcat la volanul unui VW Golf.

Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor și a ignorat mai multe somații, inclusiv cea că va fi folosit armamentul din dotare.  

Fugarul și-a continuat deplasarea până în dreptul unui imobil, unde a oprit autoturismul într-un garaj deschis.

Șoferul a fost scos cu forța din mașină de polițiști. Localnicul în vârstă de 43 de ani era în vizibilă stare de ebrietate, iar etilotestul a indicat alcoolemia de 1,15 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, fiind de așteptat ca alcoolemia în sânge să depășească 2 la mie. 

În cadrul acțiunii rutiere de la Vicovu de Sus au fost aplicate în total 25 de amenzi, în valoare totală de peste 13.000 lei.

Totodată au fost ridicate 5 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

 

Tâlhărie plecată de la neînțelegeri mai vechi legate de un contract de muncă

Și polițiștii de la Compartimentul investigații criminale Vicovu de Sus au continuat cercetările și au dispus prin ordonanță măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore a unui bărbat din Vicovu de Sus, pus sub acuzare pentru tâlhărie.

Cu o zi înainte, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi legate de un contract de muncă în Germania, vicoveanul i-a sustras unui bărbat din Brodina, din autoturism, suma de 100 de euro.

Păgubitul a surprins fapta de furt și a încercat să-l oprească, dar acesta l-ar fi amenințat cu acte de violență. Fapta a fost încadrată prin urmare la tâlhărie, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie la Vicovu de Sus cu comercianți amendați, urmăriri, șoferi băuți prinși și un autor de tâlhărie reținut în arest.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razie la Vicovu de Sus cu comercianți amendați, urmăriri, șoferi băuți prinși și un autor de tâlhărie reținut în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei