Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 47 (8271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii au demarat cercetări pentru două infracțiuni în cazul unei bătăi în stradă la Cajvana

Luni, 27 Februarie 2023 (14:32:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apariția unor imagini video în care se vede cum un tânăr este lovit, pe drumul public, la Cajvana, de față cu numeroși martori, a dus până la urmă și la autosesizarea poliției. Mai ales după ce imaginile au fost publicate și pe pagina de Facebook a Monitorului de Suceava s-au făcut primele verificări. Prima constatare este că la fața locului se aflau probabil peste 20 de persoane, însă nimeni nu a sunat la 112.   

”Deși Poliția nu a fost sesizată prin SNUAU 112 sau prin alt mijloc de sesizare cu privire la producerea incidentului prezentat de imaginile video, în urma difuzării imaginilor pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cajvana s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, efectuându-se verificări pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale. În funcție de rezultatele cercetărilor și poziția procesuală a victimei/ victimelor se va dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Martorii povestesc că sâmbătă seară un tânăr de 20 de ani, aflat într-un club din Cajvana, s-a așezat cu capul pe o masă pentru că îi era rău. Tânărul a intrat într-un clinci cu angajații restaurantului din apropiere și a ieșit destul de șifonat. Pe imagini se vede că a încasat mai multe lovituri.  Martorii spun că trei bărbați în toată firea l-au lovit violent pe tânărul în vârstă de 20 de ani, care la un moment dat era foarte confuz.

Cei mai mulți martori s-au amuzat de unele replici, în timp ce câțiva totuși au intervenit. Nimeni însă nu a avut inspirația de a suna la 112, caz în care un echipaj ar fi fost direcționat imediat la fața locului.

Deși poliția se află în apropiere, echipajul de serviciu era în teren, acoperind mai multe localități din zonă, spun reprezentanții IPJ Suceava.Polițiștii au deschis dosar penal și vor vedea dacă victima depune plângere penală și vor căuta martori ai agresiunii.

”Polițiștii recomandă cetățenilor să sesizeze de îndată astfel de fapte prin apelarea SNUAU 112 pentru o intervenție promptă și pentru obținerea unui material probator necesar documentarii temeinice a cauzelor”, a transmis IPJ Suceava.

Deși mesajul poliției este tehnic, cert este că nu este normal ca un astfel de incident să nu fie sesizat operativ poliției, dar apoi cetățenii indignați să ”rupă” rețelele de socializare cu imagini video și mesaje.

Conform unor localnici, tânărul bătut ar fi ajuns la spital, cu dureri puternice la cap, dar informația nu este confirmată oficial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au demarat cercetări pentru două infracțiuni în cazul unei bătăi în stradă la Cajvana.
 Vizualizări articol: 3126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Polițiștii au demarat cercetări pentru două infracțiuni în cazul unei bătăi în stradă la Cajvana5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei