Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 298 (8215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Evenimentul anului

Fuego a adus spiritul Crăciunului la Dorna Candrenilor, în fața unei săli neîncăpătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O sală neîncăpătoare l-a așteptat vineri seară, la Dorna Candrenilor, pe Paul Surugiu, cunoscut de toată lumea ca Fuego. Conducerea Primăriei Dorna Candrenilor a dorit să le facă oamenilor din comună un dar special înainte de Crăciun, iar spectacolul a fost unul răsunător, dovadă și prezența celor aproximativ 1.200 de oameni. Timp de aproape 6 ore a durat toată manifestarea, iar mulți dintre spectatori au stat în picioare pentru a se putea bucura de acest eveniment unic. În afara lui Fuego, pe scena Casei de Cultură din Dorna Candrenilor au urcat cei 150 de membri ai Ansamblului ”Plai Bucovinean”, condus de o coregrafă de excepție, Sînziana Isopel. Au fost cântate colinde și au fost interpretate obiceiuri populare de iarnă. Prestația lui Fuego a stârnit ropote de aplauze, dar i-a și emoționat pe mulți dintre spectatori. Pe scenă au mai urcat și alți artiști, cum ar fi Paula Hrișcu, iar din Maramureș a venit Alexandru Pop. Dănuț Candrea, primarul din Dorna Candrenilor, s-a bucurat alături de oamenii din comună de acest regal și spune că nu regretă nici un moment faptul că l-a invitat pe Fuego. ”Au fost aproape șase ore de încântare, din toate punctele de vedere. Chiar dacă a fost un adevărat maraton, cred că oamenii ar fi stat și mai mult, semn că am asistat cu toții la un eveniment de calitate. Succesul acțiunii de vineri seară mi-a întărit convingerea că oamenii din Dorna Candrenilor au nevoie de spectacole de calitate, iar dacă bugetul Primăriei ne va permite vom organiza și alte evenimente la care vor fi invitați artiști de seamă. Vreau să le urez locuitorilor comunei Dorna Candrenilor un Crăciun liniștit și să se bucure alături de familie și cei dragi”, a transmis primarul Dănuț Candrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuego a adus spiritul Crăciunului la Dorna Candrenilor, în fața unei săli neîncăpătoare.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fuego a adus spiritul Crăciunului la Dorna Candrenilor, în fața unei săli neîncăpătoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei