Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 298 (8215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbalistul sucevean Cătălin Golofca își continuă cariera tot în Liga I

Luni, 19 Decembrie 2022 (17:56:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mijlocașul ofensiv Cătălin Golofca n-a rămas mult timp fără echipă după despărțirea de formația Sepsi Sfântu Gheorghe, care s-a produs în urmă cu 10 zile. Aflat în vacanță, acasă, la Suceava, fotbalistul în vârstă de 32 de ani a anunțat că a semnat la începutul acestei săptămâni un contract pe o durată de două sezoane și jumătate cu FC Botoșani, echipă în tricoul căreia debuta în Liga I în luna august a anului 2016, într-un meci cu FC Voluntari.

„Înțelegerea mea cu Sepsi expira în vara lui 2023. M-am simțit foarte bine la Sfântu Gheorghe, clubul este condus de oameni de calitate, însă începusem să joc din ce în ce mai puțin de la venirea antrenorului Cristiano Bergodi. Așa că am decis să plec, pentru că am ajuns la o anumită vârstă și vreau să mă bucur de fotbal atât timp cât o să mai pot să joc la un nivel ridicat. Am avut și alte oferte din Liga I, însă am ales să mă reîntorc la FC Botoșani. Aici am avut tot timpul evoluții bune și am fost apreciat de public și de oamenii din club și, în plus, sunt foarte aproape de casă”, a declarat Cătălin Golofca.

FC Botoșani va începe pregătirile de iarnă pe data de 4 ianuarie. Formația antrenată de Flavius Stoican va efectua cantonamentul de iarnă în Antalya, urmând ca în primul meci de campionat din 2023 să evolueze pe teren propriu, împotriva Universității Craiova, pe 21 ianuarie.

Cătălin Golofca a început fotbalul la Cetatea Suceava, evoluând ulterior pentru Rapid CFR Suceava, FC Botoșani, FCSB, CFR Cluj, unde s-a încoronat campion al României la finalul sezonului 2019-2020, și Sepsi Sfântu Gheorghe, cu care a cucerit Cupa și Supercupa României în anul 2022.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalistul sucevean Cătălin Golofca își continuă cariera tot în Liga I.
 Vizualizări articol: 3598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotbalistul sucevean Cătălin Golofca își continuă cariera tot în Liga I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei