Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 298 (8215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Marginea

O firmă cu 15 ani de experiență recomandă un tip nou de acoperișuri, care impresionează prin design și calitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma SOLVILUC Marginea, un nume cu 15 ani de experiență pe piața acoperișurilor, promovează și recomandă clienților cu care lucrează țigla metalică pentru acoperișuri Novatik, un produs relativ nou și care și-a câștigat deja renumele de cel mai reușit concept pe palierul de țiglă metalică.

 ”Părerea noastră, după 15 ani în domeniul acoperișurilor, este că e cel mai atrăgător produs.  Este cel mai aspectuos și ne-am convins că aspectul estetic este completat și de calitate. Observăm și la clienți că sunt încântați de aspect și apoi și de datele tehnice”, a transmis Dinu Solovăstru, directorul SOLVILUC Marginea.    

Societatea vinde deja produsul de 2-3 ani de zile, astfel că s-au putut trage concluzii. Clienții sunt atrași în primul de aspect, de design, fiind un produs de înaltă calitate.

Țigla se remarcă printr-un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, cu îmbinări care reduc foarte mult riscul infiltrațiilor. Finisajul impecabil oferă rezistență la impact și la toate categoriile de intemperii. 

Firma din Marginea le oferă clienților interesați toate informațiile necesare, de la prezentare produs, consiliere, până la transportul și montajul țiglei metalice pe locuință, sediu de firmă etc.   

 

Țigla îmbină aspectul de piatră naturală cu avantajul unui material robust și rezistent

Profilul Novatik Metal Slate a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale (piatră naturală de origine vulcanică) cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. Cu Novatik Metal Slate ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii. Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din această țiglă metalică alegerea ideală pentru toate tipurile de clădiri noi, renovări etc. Suprafețele netede și profilul cu înălțime optimă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.

Tehnologia modernă de fabricație oferă modulelor Novatik Metal Slate un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, îmbinarea modulelor realizându-se perfect în timpul montajului, reducând astfel riscul infiltrațiilor și făcându-l unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață.

Avantajele principale sunt diminuarea pierderilor tehnologice, finisaj impecabil, aspect natural de ardezie (rocă) sistem durabil, ușor, cu instalare rapidă și sigură, rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările de zăpadă

Elementele de prindere fixate în planul învelitorii oferă un plus de siguranță și protecție împotriva intemperiilor, întreținere redusă, iar tabla este reciclabilă 100%.

Firma SOLVILUC se află în Marginea, pe strada Rădăuților. Detalii suplimentare  pot fi accesate pe pagina

https://www.facebook.com/431807210737204/posts/pfbid02hkvFLAVzGbC7q352Qfw9jxicu8oGuRhERqFHxDfUPiCH6tbTy5feSNsyiNGEtsAql/?sfnsn=mosau la numărul de telefon 0758.345.167.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O firmă cu 15 ani de experiență recomandă un tip nou de acoperișuri, care impresionează prin design și calitate.
 Vizualizări articol: 2405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
O firmă cu 15 ani de experiență recomandă un tip nou de acoperișuri, care impresionează prin design și calitate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei