Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 273 (8190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în zona centrală a municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea rădăuţeană a dat startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă din acest an, mai precis pentru Crăciun și Anul Nou. Angajații serviciului specializat din Primărie au instalat sau vor instala șiruri luminoase de beculețe pe stâlpii și în arborii din vecinătatea clădirii administrației locale, la statuia ecvestră, cât și în parcul central din municipiului, ornând cu eleganță centrul localității pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a precizat că municipalitatea va finaliza în cel mai scurt timp instalarea șirurilor luminoase, plaselor cu becuri multicolore, ţurţurilor şi steluţelor luminoase, figurinelor din zăpadă artificială și a brazilor ornamentali, atât în zona centrală cât și pe principalele artere de circulație din localitate. Bogdan Loghin: „Chiar dacă prioritatea 0 a administrației locale rădăuțene este asigurarea confortului termic în casele localnicilor, cu problemele pe care le avem la reabilitarea cazanului II de la centrala municipiului, apoi prețul energiei electrice, totuși nu putem să ignorăm apropierea lunii decembrie, condiții în care am început să împodobim municipiul pentru sărbătorilor de iarnă, așa cum facem în fiecare an. Doresc să vă spun că nu ne-am permis să achiziționăm ornamente noi și vom folosi instalațiile luminoase din anii trecuți. Așadar vor fi iluminate festiv strada Ștefan cel Mare, din centru până la sediul ACET, strada Bogdan Vodă, până la Herghelie, strada1 Mai, până la SC Servicii Comunale SA, Calea Bucovinei, până la Penny, apoi Piața Unirii, parcul central, parcul de la Gara Mică, Primăria, și vor fi instalați brazi de Crăciun în fața Judecătoriei, în Piața Unirii și în sensul giratoriu din vecinătatea Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi”. Șeful executivului rădăuțean a precizat că iluminatul festiv va fi inaugurat la 1 Decembrie, la Ziua Națională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în zona centrală a municipiului.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în zona centrală a municipiului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei