Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 273 (8190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Rușii, interziși și la Turneul Campionilor?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când spuneam că fotbalul ne acordă un răgaz, aveam în vedere în primul rând tenisul. Handbalul feminin doar ne-a amăgit puțin, ca de obicei, apoi am dat-o în lamentări, tot ca de obicei. Așa că să ne întoarcem la tenis, că s-au întâmplat destule. Mai întâi, doamnele. La sfârșitul săptămânii trecute, echipa României a învins fără drept de apel Ungaria în Cupa Billie Jean King, astfel că vom juca la anul pentru calificare la turneul final. Ana Bogdan și-a câștigat autoritar ambele partide, în timp ce Jaqueline Cristian a învins-o și ea pe Bondar, jucătoarea numărul 1 din țara vecină. Ultimul joc de simplu nu s-a mai disputat, căci Jaqueline a contribuit și la succesul de la dublu, completându-se de minune cu o altă veterană, Monica Niculescu. Desigur, mai e mult până departe, dar deocamdată să savurăm momentul. Surprizele sunt posibile și în tenisul feminin, căci iată ce s-a întâmplat la Turneul Campioanelor... Aparent invincibila Swiatek a fost răpusă în semifinale de Sabalenka, dar cea care a profitat este Caroline Garcia! Nici că se putea confirmare mai bună a celor ce s-au scris despre franțuzoaică la această rubrică.

Revenim în prezent cu băieții, la Turneul Campionilor. Aș remarca postúrile total diferite în care se aflau cei doi corifei (și rivali), Djokovic și Nadal, înaintea disputării ultimului meci din grupe: sârbul era deja calificat de pe locul 1, spaniolul era deja aut! Nu a mai fost ca în alți ani, cu calcule de setaveraj, fiecare grupă a avut practic un eliminatoriu în ultima sesiune de seară. Un sfert de finală, cum ar veni. În grupa verde, a câștigat Fritz în fața lui Auger-Aliassime, după un derby nord-american în care longilinul din State a fost mai rezistent decât compactul din Canada. Pot spune că Fritz chiar m-a impresionat. Mai ales că el nici nu trebuia să fie aici, i-a luat locul accidentatului Alcaraz. Mi-ar plăcea să aibă destinul unor lucky-loseri sau cel al Danemarcei la Europeanul din ’92! În cealaltă grupă, ”sfertul” se va fi disputat aseară între Rublev și Tsitsipas. Dacă trece grecul, atunci taman cei doi ruși vor fi cei eliminați din grupa... Roșie!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rușii, interziși și la Turneul Campionilor?.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Rușii, interziși și la Turneul Campionilor?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei