Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 261 (8178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Dumbrăveni

Imagini video cu bătrânul pe scuter electric lovit de o mașină – ”Cum să trimiți acasă un om în această situație după un astfel de accident?”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul produs marți, 1 noiembrie, în comuna Dumbrăveni, în care a fost accidentat un bătrân în vârstă de 81 de ani, care se deplasa pe un scuter electric pentru deplasarea persoanelor vârstnice, a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede destul de clar cum s-a produs accidentul. Chiar și așa, stabilirea unei cauze clare a accidentului este dificilă.

Accidentul s-a produs în zona centrală a comunei Dumbrăveni, la intersecția DN 29 Suceava – Botoșani cu drumul județean dinspre Verești.

Petru Curelușă, în vârstă de 81 de ani, tată a 13 copii, a ieșit cu vehiculul electric de pe DJ 208B, dinspre Verești, și a intrat pe DN 29 Suceava-Botoșani. Vârstnicul a virat la stânga, intrând pe DN 29, unde a fost lovit de mașina condusă de o femeie care a ieșit de pe drumul secundar de vizavi.

Poliția a stabilit în cadrul anchetei preliminare că vinovat de accident ar fi vârstnicul, care a efectuat virajul la stânga pe drumul național fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Ford Fiesta cu care s-a intersectat.

După cum se vede și în imagini, vârstnicul a fost lovit destul de puternic de mașină, fiind proiectat la sol. Pe imagini acesta pare deja încadrat pe banda drumului național, astfel că este discutabilă concluzia preliminară a polițiștilor.

Petru Curelușă a declarat inițial că nu are nevoie de îngrijiri medicale, astfel că polițiștii de la Salcea au încadrat evenimentul la accident fără victime.

A doua zi, bătrânul în vârstă de 81 de ani a mers la Spitalul Județean Suceava, acuzând dureri mari la piciorul drept, serios contuzionat.

Vârstnicul locuiește singur, iar în seara accidentului una din fiice, alertată de un vecin că acesta a avut un accident, l-a sunat și și-a dat seama că acesta nu se simte bine.  

 

 

Membrii familiei sunt supărați că nimeni nu s-a preocupat de starea bătrânului după impact.

”Ce mă doare este că nimeni nu a anunțat Ambulanța, nici măcar domnii polițiști. Tata a fost chiar traumatizat de poliție, i s-a spus că e vinovat de accident și de asta el nu a vrut să cheme Ambulanța. I s-a spus că dacă e vinovat de accident va trebui să plătească spitalizarea.

Și acuma e la fel de speriat. Cum să trimiți acasă un bătrân de 81 de ani, cu probleme locomotorii, după un astfel de accident?”, acuză Lenuța Palagheanu, una dintre fiicele vârstnicului.

De precizat că toți cei 13 copii ai octogenarului sunt plecați în străinătate și prin urmare nu au putut interveni mai repede pentru ca acesta să ajungă la spital.

Martorii relatează că femeia de la volanul autoturismului (o localnică în vârstă de 56 de ani) s-a speriat atât de tare încât mașina a continuat să rămână în accelerație și după ce a lovit căruciorul.

Singura parte bună este că un astfel de accident nu s-a terminat mai rău.

Octogenarul a fost diagnosticat la Spitalul Județean Suceava cu contuzie picior drept prin accident rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imagini video cu bătrânul pe scuter electric lovit de o mașină – ”Cum să trimiți acasă un om în această situație după un astfel de accident?”.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imagini video cu bătrânul pe scuter electric lovit de o mașină – ”Cum să trimiți acasă un om în această situație după un astfel de accident?”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei