Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 226 (8143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Verificări

Școlile și barurile din zona unităților de învățământ, luate la puricat de forțele de ordine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de trei zile, importante forțe de ordine au derulat controale ample la mai multe școli, dar și la societățile din apropierea acestora, în special în baruri. Mai exact, au fost verificate 16 unități de învățământ, 22 de societăți comerciale din zona unităților de învățământ și au fost verificate 20 de baruri. Oamenii de ordine au legitimat 574 de persoane, fiind atenționate sau sancționate cu privire la diferite abateri și atitudini comportamentale 34 de persoane. ”În cadrul acțiunii s-a urmărit prevenirea comiterii de fapte antisociale de către elevi; creșterea gradului de asigurare a pazei și protecției bunurilor aparținând unităților de învățământ; prevenirea cazurilor de absenteism școlar; prevenirea și combaterea vânzării de produse din tutun și băuturi alcoolice minorilor; identificarea persoanelor care comercializează ilegal produse in tutun, alcool, etc.; identificarea şi  prinderea persoanelor care comit  furturi de diferite genuri (din buzunare, de/din auto, marfă, produse); verificarea legalităţii documentelor de provenienţă a produselor comercializate. Reamintim tuturor că siguranţa copiilor este răspunderea noastră, a tuturor, părinţi, bunici sau reprezentanți ai instituţiilor abilitate să prevină delicvenţa juvenilă şi să combată orice situaţie ce ar putea contribui la victimizarea minorilor. Școala este mediul dedicat învățăturii, dar și socializarii. Mediul școlar trebuie să fie unul sigur, lipsit de violență fizică sau psihologică și pentru că educația începe de acasă și se continuă la școală, este util să existe o comunicare deschisă între părinți, copii, școală și celelalte autorități”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. La acțiune au fost prezenți 41 de polițiști din cadrulPoliției Municipiului Suceava, 5 polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară – Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, doi polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, dar și 4 jandarmi și 9 polițiști locali din Suceava și Șcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școlile și barurile din zona unităților de învățământ, luate la puricat de forțele de ordine.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școlile și barurile din zona unităților de învățământ, luate la puricat de forțele de ordine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei