Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 226 (8143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Reconfirmare

Medicul Silviu Cătălin Tibeică a fost reales preşedintele Tineretului Naţional Liberal Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația tinerilor liberali din Rădăuți și-au constituit, sâmbătă 24 septembrie, noul Birou Politic Local (BPL) la nivelul municipiului, ocazie cu care a fost ales și liderul organizației locale a TNL (Tineretul Național Liberal). În cadrul întrunirii organizate în sala de conferințe a Hotelului Gerald’s, medicul Silviu Cătălin Tibeică a obținut un nou mandat de președintele al Organizației TNL Rădăuți, iar în calitatea de prim-vicepreședinte a fost ales Tudor Eduard Neacșu.     Funcțiile de vicepreședinți le-au revenit lui Valentina Botezat, Valentin Drehuță, Matei Horodincă, Andreea Mocanu, Silviu Sbiera și Alexandru Stingheriu. Din Biroul Politic Local al TNL Rădăuți mai fac parte Beatrice Juravle, în calitate de secretar general, Andrei-Mihai Cenușă – secretar general adjunct, Diana Aburlăciței, Iulian Boștiog, Ionuț Ciotău, Elisa Coneac, Klaus Tiron, Alexandra Drehuță Mironiuc și Iulian Prelipcean– membri. Liderul TNL Rădăuți, medicul Silviu Cătălin Tibeică, care este și consilier local în deliberativul rădăuțean, are 28 de ani și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie GR. T. Popa Iași – Facultatea de Medicină Dentară, este medic rezident la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași și asistent universitar al Universității de Medicină și Farmacie GR. T. Popa Iași, în domeniul Sănătății Publice și Managementului Sanitar.

 

Tibeică: „Tinerii liberali sunt și vor fi alături de primarul Loghin”

 La finalul întrunirii de sâmbătă, liderul tinerilor liberali din Rădăuți a declarat: „Sunt deosebit de onorat ca astăzi (n.a. sâmbătă 24 octombrie) să fiu reconfirmat în funcția de președinte al Biroului Politic Local și doresc să mulțumesc tuturor colegilor din TNL pentru un nou mandat de patru ani, unde alături de președintele Organizației PNL Rădăuți, primarul Bogdan Loghin, ne dorim să facem performanță așa cum am demonstrat, nu prin vorbe - ci prin fapte. Rezultatele au început să apară la Rădăuți, de mai bine de doi ani se văd realizări și proiecte de investiții. Tinerii liberali sunt și vor fi alături de primarul Loghin și în etapele viitoare. Mulțumesc tuturor colegilor, mulțumesc primarului Bogdan Loghin și îl asigur de tot sprijinul nostru”. La întrunire, alături de tinerii liberali rădăuțeni, au participat Alexandru Salup, președintele TNL Suceava, Cezar Ciornei, prim-vicepreședinte TNL Suceava, Gabriel Ciuciudău, vicepreședinte TNL Suceava, Traian Simioniuc, secretar general adjunct TNL Suceava, Marius Grijincu, președinte de onoare TNL Rădăuți, Constantin Luchian, președintele COAL PNL Rădăuți, primarul Bogdan Loghin, președintele PNL Rădăuți și consilieri locali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicul Silviu Cătălin Tibeică a fost reales preşedintele Tineretului Naţional Liberal Rădăuți.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medicul Silviu Cătălin Tibeică a fost reales preşedintele Tineretului Naţional Liberal Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei